Apple


Apple de grote concurrent van Microsoft is ruim vertegenwoordigd bij ons thuis na een iMac, macookis er ook een Macbook pro bij gekomen..

Na jaren met Windows te hebben gewerkt zijn wij na veel problemen met onze laatste Windows macine, virussen en spyware had ik redelijk onder controle maar na 3keer nieuwe geheugen modulles, doorbranden van 2 processoren, moederboard t.g.v. het doorbranden van de processoren moeten vervangen en 3 hardeschijven gecrached zijn we naar de plaatselijk Appledealer gegaan en zijn we overgestapt op Apple.

De kosten van de afgelopen 2 jaar met een Windowsmachine stegen de pan uit en vooral na het crachen van mijn reserve hardeschijf waar ik duizende foto’s, filmpjes e.d. op stonden was ik het zat.

Gelukkig had ik alles op een aantal dvdschijfjes dus was er gelukkig niks aan de hand.

Mijn ervaring met Apple is ernorm goed zeker als je bedenkt dat ik sinds de overgang geen last meer heb met virussen en spyware.

Vast lopen doet iedere pc dus ook de Mac alleen vele malen minder, maar de totale plaatje maakt de Mac een stabiele en in mijn ogen suprieur aan windows.

Yoophbar queenfanmichel

4 replies to “Apple

  1. Eerlijk gezegd heb ik dan liever een nieuwe Toshiba U400 of een van de nieuwste HP’s Palvilion. Niets mis mee!:) Dan maar geen Apple. Verder; ik heb al bijna 3 jaar mijn 80GB Zune uit de VS en daar is ook helemaal niets mis mee. Beeld en kwaliteit is net zo goed. Speelt wel alles af, zelfs WMA. Films, games, radio een super mooi ding. Heb hem al vaker laten vallen maar hij leeft nog steeds!:) Zelfs het glas schermpje is super, geen krassen en kan echt wel tegen een flinke stoot. Hij mag dan wel iets groter zijn, maar dan zie je teminste wel wat je aan het doen bent. O en trouwens!? Hij is wel populair in de VS en bijna niet aan te slepen, de Zune is zelfs beter getest dit jaar! Stop die ipod eens 1x in de was of laat hem eens echt 3 a 4 dagen in je tas zitten, klein & kwetsbaar. Geef mij maar de Zune hoor. Geweldig apparaat!:)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star