Apple


Apple de grote concurrent van Microsoft is ruim vertegenwoordigd bij ons thuis na een iMac, macookis er ook een Macbook pro bij gekomen..

Na jaren met Windows te hebben gewerkt zijn wij na veel problemen met onze laatste Windows macine, virussen en spyware had ik redelijk onder controle maar na 3keer nieuwe geheugen modulles, doorbranden van 2 processoren, moederboard t.g.v. het doorbranden van de processoren moeten vervangen en 3 hardeschijven gecrached zijn we naar de plaatselijk Appledealer gegaan en zijn we overgestapt op Apple.

De kosten van de afgelopen 2 jaar met een Windowsmachine stegen de pan uit en vooral na het crachen van mijn reserve hardeschijf waar ik duizende foto’s, filmpjes e.d. op stonden was ik het zat.

Gelukkig had ik alles op een aantal dvdschijfjes dus was er gelukkig niks aan de hand.

Mijn ervaring met Apple is ernorm goed zeker als je bedenkt dat ik sinds de overgang geen last meer heb met virussen en spyware.

Vast lopen doet iedere pc dus ook de Mac alleen vele malen minder, maar de totale plaatje maakt de Mac een stabiele en in mijn ogen suprieur aan windows.

Yoophbar queenfanmichel

4 reacties

  1. Patrik schreef:

    Zo is dat!
    En niet anders…….wees gewaarschuwd mensen.

    Like

  2. maikel schreef:

    Ja mee eens!!! Apple is denk ik de enige die echt innovatieve, mooie, gebruiksvriendelijke, maar toch krachtige computers en software maakt. Heb nou een MacBook Pro en het volgende is een iPhone 3G!

    Like

  3. Drazic schreef:

    Eerlijk gezegd heb ik dan liever een nieuwe Toshiba U400 of een van de nieuwste HP’s Palvilion. Niets mis mee!:) Dan maar geen Apple. Verder; ik heb al bijna 3 jaar mijn 80GB Zune uit de VS en daar is ook helemaal niets mis mee. Beeld en kwaliteit is net zo goed. Speelt wel alles af, zelfs WMA. Films, games, radio een super mooi ding. Heb hem al vaker laten vallen maar hij leeft nog steeds!:) Zelfs het glas schermpje is super, geen krassen en kan echt wel tegen een flinke stoot. Hij mag dan wel iets groter zijn, maar dan zie je teminste wel wat je aan het doen bent. O en trouwens!? Hij is wel populair in de VS en bijna niet aan te slepen, de Zune is zelfs beter getest dit jaar! Stop die ipod eens 1x in de was of laat hem eens echt 3 a 4 dagen in je tas zitten, klein & kwetsbaar. Geef mij maar de Zune hoor. Geweldig apparaat!:)

    Like

  4. Charlize schreef:

    You seems to be an expert in this field, excellent articles and keep up the good work, my friend recommended me your blog.

    My blog:
    credits personnels ou Rachat De Credit au meilleur taux

    Like

Reacties zijn gesloten.