Vrienden


Een keer trek je de conclusie
Vriendschap is een illusie
Vriendschap is een droom
Een pakketje schroot, met een dun laagje chroom

Zoals het Goede Doel ooit mooi verwoorde in het gelijkname nummer.

Het is inderdaad een illusie ik heb dat al een paar keer ondervonden, via deze blog wil ik vrienden maken met iedereen (theoretisch gesproken).

Jarenlang trok ik met een aantal mensen op, we deden alles voetballen, naar voetbal gaan, poolen, darten enz. het was altijd gezellig en we waren altijd bij elkaar.

Tot ik een vriend nodig had, doordat ik in de knoop zat nadat ik mijn schoonvader dood aantrof in het huis van mijn schoonouders. Dit heeft mij aangegrepen en kom mijn verhaal niet kwijt, en toen kwam ik er achter wat echte vriendschap was.

Ik dacht toen dit gebeurt mij niet weer, maar dus toch jaren later we hadden een vriendenclub gingen op vakanties, weekendje weg enz. was altijd gezellig maar ook dit eindigde door een smerige manier van hun kant.

Via deze blog vertel ik alles over wat mij boeit, van Queen, Apple, enz dingen waar ik dagelijks mee bezig ben.

Have fun met het rond kijken en schrijf gerust een reactie.

6 replies to “Vrienden

 1. Ik heb nu alleen even kort gekeken naar je Queen deel. Zelf ben ik minder een verzamelaar (heb wel veel op vinyl en wat boeken), maar wel een Queen fan in hart en nieren. Een mooi stuk over het 2012 Queen jaar en de releases. Ik kan niet wachten om de CD (mooiste versie) van Barcelona te kopen, Geweldige muziek. Maar ook de DVD en het boek staan nu op mijn lijstje. Fan sinds 1972 en nu, 40 jaar later nog steeds met hart en ziel een Queen fan.
  Groeten van Rob

  Like

 2. Hoi,
  Leuke combinatie: vriendschappen (not) – Apple en Queen. Ik herken het eea bij het stukje over de zg vriendschappen. Goed voor mij om te lezen. Ik ben eigenlijk op zoek naar Apple 3g jailbreak of update. Ik kan niet meer whatsappen omdat 3g ios 4.2.1. heeft en voor whatsapp moet het 4.3 zijn. Kan jij me daar nog aan helpen?

  Like

  1. Het probleem met whatsapp kan je niet zo snel oplossen, het enige wat je nog zou kan doen is mocht je whatsapp in iTunes nog niet heb geupdate. Is deze al geupdate of had je hem nog niet dan heb je jammer genoeg pech, een van de reden is dat whatsapp media kan delen en dat de iPhone 3G dit niet aankan.

   Je zou kunnen overwegen om over te stappen naar een iPhone 4 of hoger (4S of 5), het is niet het goedkoopste oplossing maar voor whatsapp is er geen andere mogelijkheid.

   Like

 3. Beste Michel, ik stuitte op je site / blog vanwege het researchwerk dat ik doe voor mijn tweede Queen boek. Mooie verzameling heb je!

  Als grote Queen-fans onder elkaar wil ik je dit ook nog meegeven: ik zag dat mijn boek Voor Queen en vaderland uit 2008 in je collectie ontbreekt. Mocht je eventueel interesse hebben, mail me dan. Het is geen goedkoop boek, maar wel mooi en wordt door vele fans als een collectors item gezien. Het is niet in de winkels verkrijgbaar. Voor meer informatie: http://www.voorqueenenvaderland.nl.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star