Nieuwe Layout


Zoals je ziet heb een nieuwe lay-out en ben er tot nu toe wel blij mee, het is overigens de 6e layout sinds het begin. Ben ooit begonnen naast de standaard lay-out die tel ik ook niet mee maar ben heel snel overgegaan naar een lay-out Pressrow die ik lang gehad heb.

Dit was in juni 2007 en pas ergens in 2009 ging ik over naar een nieuwe layout, fris uiterlijk waar ik een tijdje mee door kon gaan. Ook de linken en andere toepassingen kwamen erbij zoals reclame en social media, deze heb ik iets meer dan een jaar gehad om vervolgens in 2010 met een nieuwe layout te komen.

Het was weer tijd voor een wat andere layout i.p.v. een simpele layout die ik tot nu toe gebruikte, mijn oog was gevallen op ChaoticSoul. Een simpele in bruin uitgevoerde layout waar ik helaas geen screenshot van heb. Maar deze begon me snel te vervelen en in paar maanden toch maar weer een andere, dit keer een strak ontwerp met de naam Enterprice.

Enterprice heb ik een jaar gebruikt en weer gekozen voor een ander ontwerp met dit keer werd het INove, deze beviel me achteraf niet zo en binnen know time kwam dan iTheme2 een Mac achting ontwerp die ik dus tot vandaag gebruikt heb.

De tijd zal uitwijzen hoelang het duurt voordat ik weer de kriebels en voor een nieuwe layout ga.

Hier een aantal screenshots door de jaren heen, we beginnen in2007 en 2008. Het layout was hetzelfde namelijk theme pressrow

Blog 25-6-2007 pressrowBlog 15-6-2008 pressrow

 

In 2009 ging ik kort over naar een ander layout, ik koos toen voor Freshy theme maar was hier niet echt tevreden over. Ik zocht een rustige pagina, dit was het wel maar toch niet dat wat ik wilde.

Blog 11-8-2009 Freshy theme

Al snel zocht ik naar iets anders, en in 2010 dacht ik in onderstaande theme het gevonden te hebben. Was een donkere layout waar ik sowieso wel gecharmeerd van ben, het oogt wat rustiger dan een witte layout. Maar toch was het niet zoals ik het zou willen.

blog 2010

Dus werd het een jaar later een andere theme uitkiezen, dit keer werd het weer een overwegend witte layout namelijk Enterprice. Nog steeds heel simpel maar de donkere kleuren maakte het iets rustiger, nog was ik niet tevreden. Hieronder de thema van begin 2011.

blog 27-1-2011 Enterprice

Dus werd het dat zelfde jaar gezocht naar een andere layout, dat werd  INove, ook weer hoop wit met wat zwarte accenten. Heb deze een tijdje gehad maar nog was het niet zoals ik het zou willen.

Ik wilde wat meer rust en werd het zoeken. blog 24-12-2011 INove

Een nieuwe thema werd ergens in 2012 gevonden, mijn huidige layout Expound. Ben er tevreden mee qua indeling, kan nog kijken of de kleuren aangepast kan worden. Maar qua indeling zeer tevreden.

Blog 2013 Expound

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s