10 jaar We will rock you the musical


Al eerder schreef ik hierover We will rock you de musical van Queen bestaat 10 jaar en dat werd gevierd, 13 mei 2002 was een dag en het Dominion Theatre aan het Tottenham Court road was de plaats. Inmiddels is de musical een van de grootste ter wereld en zal nog lang niet stoppen.

Het 2e lustrum werd groots gevierd met uiteraard Brian May en Roger Taylor die op het podium aanwezig waren, Robert de Niro (co producent) stapte samen met Jim Beach (Queen’s manager) waar Ben Elton de schrijven van de musical een toespraak gaf.

Het is niet de eerste keer dat Brian May een optreden gaf, hij doet dit met een regelmaat terwijl Roger Taylor dit bijna nooit doet. De laatste keer dat beide heren op het podium was tijdens de musical was tijden de viering van het eerste lustrum in 2007.

Bohemian Rhapsody Live 14-05-2012

 
Overigens ging het gerucht dat er een hologram van Freddie Mercury tijdens deze show zijn opwachting ging maken, tot op heden heb ik hier niks over gelezen of gezien. De geruchten zijn hier, hier, hier en hier te lezen, Roger Taylor heeft dit altijd ontkent.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s