Queen + Adam Lambert??


Roger Taylor en Brian May zijn in gesprek met American Idol finalist Adam Lambert zodat hij de nieuwe frontman van Queen kan worden, de heren hadden al eerder met elkaar opgetreden en dat beviel zeer goed. De eerste keer was in 2009 tijdens de American Idol finale en de laatste keer was in november tijdens de Mtv Europe Awards waar ze The Show Must Go On, We Will Rock You en We Are The Champions ten gehore brachten.

Roger Taylor die fan is van Adam Lambert zei aan Billboard.com het volgende: “He has grown into a really great performer with an astonishing voice with a range that’s great. We would like to work with him again. There’s nothing signed just yet but we’re talking about livedates. It could be very exciting.”

Van 2006 t/m 2008 was Paul Rodgers nog de frontman van Queen, dit resulteerde in een wereldtournee, een 2e Europeese tour en een studioalbum (de eerste sinds 1995). Paul Rodgers zag wel iets in een “reünie” voor een paar eenmalige shows waarbij het gerucht ging dat ze tijdens de opening van de Olympische spelen volgend jaar in  Londen zouden optreden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s