iPhone 5 op 4 Oktober??


Volgens de geruchten zal Apple een media-event houden op 4 oktober, dit melden brinnen rondom Apple. Maandelang waren er de geruchten en het lijkt er nu op dat het eindelijk zal gaan gebeuren, de iPhone 5 zal op die dag geintroduceert worden samen met iOS 5.0

Ook zal de iPhone na enkele weken na de aankondiging verkrijgbaar moeten zijn meldt All Things D.

Er gaan verschillende geruchten de rondeover hoe de nieuwe iPhone er uit zal zien, na verwachting krijgt de iPhone 5 dezelfde CPU als de iPad 2 namelijk de APple A5, ook zal volgens de geruchten het toestel uitgerust worden met een 8 MP camera en zal het uiterlijk een complete make-over worden.

Het feit dat het door All Things D gemeld wordt is niet zo verwonderlijk, het is een onderdeel van de Wall Street Journal die vaak informatie krijgt van Apple als zij iets willen laten “lekken” richting de pers. De uitnodigingen voor dit soort evenementen worden meestal een week van te voren verstuurt, dus het is alswachten volgende week.

Het is dan wel een belangrijk evenement het is namelijk het eerste evenement waarbij Steve Jobs niet meer aanwezig is als CEO, Tim Cook zal dan het een en ander overnemen.

We moeten volgende week afwachten, iOS 5.0 zal na verwachting als GM op 23 september uitkomen en traditie getrouw volgt de release van de nieuwe iOS samen met een nieuwe iPhone.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s