Wilders en de blinden


Je kan voor of tegen Wilders zijn maar feit blijft dat hij iets teweeg brengt in politiek Nederland, maar hij was natuurlijk niet de eerste. Pim Fortyun was hem al voor maar de geschiedenis is bekent.

Wat Pim anders maakt dan Wilders is de constante ongefundeerde aanvallen op links in het algemeen, wilde met alle geweld regeren om de linkse kliek de mond te snoeren ook al houdt dat in dat de partij punten overboord gegooid wordt. Pim was iemand die niet bang was voor een debat, wetende dat hij het met goede argumenten zich zeer goed kom verdedigen en dat makte hem betrouwbaar en een sterke politicus terwijl Wilder het debat uit de weg ga.

Oneliners

Wilders is meer van de oneliners en gaat liever het debat uit de weg, staat hem iets niet aan gooit hij er weer een oneliner in en zelf vertrek uit de kamer is hem niet vreemd.  Oneliners als islamknuffelaars, Partij van de Arabieren mag allemaal maar geef je gefundeerde opmerkingen richting meneer Wilders en/of de PVV kan je een brief ontvangen van een advocaat.

Zijn uitspraken zijn vooral gericht op de islam en links, het maakt niet uit als je een persoon bent met een opleiding die werkt en keurig belasting betaald islam is islam. Kijk dat een immigrant zich moet aanpassen aan de normen en waarden van dit land zoals wij Nederlanders het altijd hebben gedaan, maar om nu iedere moslim over een kam te scheren gaat me te ver.

Hier een aantal uitspraken, sommigen ben ik het mee eens en sommigen niet maar het gaat alleen over de allochtoon en vooral de allochtonen met een islam achtergrond. Feit is dat Wilders het alleen gemunt heeft op de moslims en alles wat links is.

Het gaat bij Wilders blijkbaar niet om het bedrijven van politiek en zorgen dat Nederland zo goed mogelijk en zo snel mogelijk uit de economische crisis te komen, nee hij wil niks anders dan zijn afkeer van moslims en links prediken. Ik noem het geen haat dat vind ik te ver gaan maar kan best begrijpen dat andere mensen dit wel zien als haat.

Mijn mening

Mijn mening over Wilders is helder wordt zo moe van hem, oneliners en geen enkel inbreng om Nederland beter te maken, zelf heb ik op de VVD gestemd en daar heb ik nu spijt van maar dat is een ander discussie. Ben ook geen fan van Cohen maar heb het wel met hem te doen aangezien het geen politiekbedrijven is maar puur op de man spelen.

PVV

Ook de PVV is hetzelfde als Wilder je bent voor of tegen maar wat me vooral opvalt is dat de volgers van PVV (alias Henk en Anita) vaak als een bezetene de standpunten van de PVV verdedigen slof het een sekte is. Op allerlei forum’s nieuwssites waarop gereageerd kan worden zie je de volgers van de PVV zich krampachtig alles van de PVV en Wilders verdedigen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s