Nieuw Queenboek


In de eerste week van oktober zal er een nieuwe boek uitgebracht worden over Queen, Queen Unseen zoals dit boek zal gaan heten is geschreven door de voormalige roadie van de Band Peter (Ratty) Hince. Het zal een uniek verhaal worden over de vele jaren die hij als roadie doorbracht tijdens de tournees, in de studio, bij video-opnames en gedurende het dagelijkse leven..

Het boek vertelt hoe het was om met Queen te mogen werken, de hoogte- en dieptepunten komen aan het licht maar het is niet in chronologische volgorde geschreven en het zal ook niet de zoveelste biografie worden.

Peter Hince zegt hierover: “het is een persoonlijk verhaal over hoe het was om tijdens mijn jeugd zo veel over de hele wereld te reizen en te leven conform de rock ’n roll lifestyle”.

Peter Hince werkte langer voor de band als roadie dan wie dan ook en werd later ook hoofd van de crew, het boek vertelt dan ook het gehele periode dat hij voor Queen werkte bijgestaan met foto’s die ook gebruikt zijn voor The Unseen Archive show die in recent in Londen en Aistralië tentoongesteld werd. Ook bevat het boek niet eerder gepubliceerde foto’s.

Of de boek in Nederland uitkomt en waar is niet bekend, wel is het o.a. te bestellen bij Amazon, de boek zal rond de €25,- gaan kosten.

Mocht er meer bekend zijn laat ik het weten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s