Freddie Mercury tribute Gelredome


Op 18 november zal er een grote eerbetoon worden gebracht aan Freddie Mercury, in het Gelredome zal een spectaculaire show The Queen Experience te zien zijn. Aangekondigd als The Most Spectacular Freddie Mercury & Queen Tribute Ever, in het jaar dat Freddie 65 jaar geworden, kunnen 34.000 mensen deze show zien met Joseph Clark als "Freddie".

 

Deze 2 uur durende show zal vol zitten met de nodige spektakel zoals we het ook van de echte Queen gewent zijn waar Queen hits als 'Don't Stop Me Now', 'Somebody To Love', 'We Are The Champions', 'Radio Ga Ga', 'I Want To Break Free' tot 'Bohemian Rhapsody' te horen zijn maar ook het prachtige, bombastische duet 'Barcelona' van Mercury en opera zangeres Montserrat Caballé wordt op deze avond uitgevoerd. Naast Joseph Clark met zijn band zal ook een groot koor en 150-koppig symfonieorkest aanwezig zijn.

Joseph Clark een in Zuid Afrika wonende zanger die geboren is in de VS is voor mij een onbekende maar het blijkt dat hij o.a. een album opgenomen heeft met nummers van Queen, sinds 7 jaar is hij regelmatig op tournee over de hele wereld waar hij nummers zingt van Queen. Joseph Clark, die wat betreft zang  een verbluffende gelijkenis vertoont met Freddie Mercury, weet op sublieme wijze samen met zijn band, de sfeer op te roepen van de Queen concerten van weleer met Brian May, John Deacon en Roger Taylor. De beroemde krant The Times noemde zijn prestaties op het podium fenomenaal!

Het is een eenmalige show die ook weer niet echt goedkoop is, voor een veldkaart betaal je net zo veel als een veldkaart voor he Rolling Stones en de laatste "echte" Queen concert in 2008 koste "maar" €59,- excl reserveringskosten.

Maar goed deze eenmalige show zal naast de muzikale hoogstandjes ook bol staan van de overweldigende lichteffecten, videowalls, lasershows, vuurwerk en andere special effects. Patrick Kramer, bekend van de concertreeksen ‘Symphonica in Rosso’ en de ‘Wit Licht’-concerten van Marco Borsato, is verantwoordelijk voor licht, laser, podium, special effects en decorontwerp.

Aanvang van het concert is 20:30 en het eindigd om 22:45.

De kaartten kosten als volgt:

Rangindeling
Golden Cirkel (veldplaatsen) E 87,50
1e rang staanplaatsen (veldplaatsen) E 77,50
1e rang zitplaatsen E 77,50
2e rang zitplaatsen E 67,50
3e rang zitplaatsen E 57,50
4e rang zitplaatsen E 47,50
5e rang zitplaatsen E 37,50

Meer info:  http://www.tqe-gelredome.com

  

Een voorproefje klinkt leuk maar ben er persoonlijk nog steeds niet zo gecharmeerd van, ik heb een betere gezien namelijk Gary Mullen and the Works.

Maar heb het sowieso niet op coverbands of dit soort tributes.

 

Advertenties

5 gedachtes over “Freddie Mercury tribute Gelredome

 1. Wat is dit nou? Dit voorproefje toont HELEMAAL GEEN JOSEPH CLARK! HELP! Dit vind ik echt niks! Jammer dat deze vergissing hier gemaakt wordt. Begrijp ook niet hoe zoiets kan gebeuren. Weliswaar zijn deze opnamen professioneel en zijn er helaas niet zulke goede opnames, van Joseph Clark op You Tube, dat neemt niet weg dat JOSEPH CLARK de BESTE VERTOLKER van Freddy Mercury is. Heb met meerdere mensen van uiteenlopende leeftijden al veel concerten van hem gezien en iedereen is altijd laaiend enthousiast. Sibongile (waarmee hij BARCELONA zal doen) is een echte diva in Zuid-Afrika en hun duet is waanzinnig mooi. Dus: GEWOON GAAN! Ook al is de prijs niet mals. Kijk voor meer info en uitleg van Joseph Clark zelf op http://www.tqe-gelredome.nl/the-queen-experience-joseph-clark.html en vergeet ajb het filmpje wat op jullie site staat.

 2. This is not Joseph Clark in the clip and will not want to make me see the show. Please place footage of Joseph Clark on your web site. He is FAN-tastic! Don’t know this guy on the promotional video.

  +++++++++Queenfan+++++++++++

  Strange i did look for the Queen experience en this clip was the first clip.

  I will be deleted en another clip will be added.

 3. misverstand op misverstand. De mail die ik kreeg, over de foute site (blijkbaar een Ierse band?), was helemaal niet voor mIJ bestemd, maar voor jullie queenfan web-log.nl. Dus de site die ik doorstuurde klopt toch ook. Al is de andere de echte promo-link.

  Stuur de mail die voor jullie bestemd was, hierbij door en hoop dat het daarmee opgelost is

  ______________________________________
  Dank voor de aandacht die u besteed aan ons event.
  Echter heeft u een verkeerd filmpje/link geplaatst bij het artikel, dit is een Ierse groep en die heeft niets met dit project te maken.

  De juiste promo link is: http://www.youtube.com/watch?v=DxM17_PzV6U

  Wij zouden het erg waarderen als u dit zou wijzigen.

  http://www.ejbentertainment.com

  +++++++++++Queenfan++++++++++

  Rustig maar er is gezocht op the queen experience en dit was het eerste clip.
  De huidige clip wordt verwijderd en vervangen voor een die wel juist is.

  Vreemd is wel dat jij een mailtje krijgt maar goed het een en ander wordt hersteld.

 4. Hoi!

  Ik heb het ook niet zo op tributes en coverbands. Gelukkig ben ik daar niet de enige in. Weet je ook of er ook van dit soort concerten in het buitenland zijn? Ik ben namelijk ook Queen blogger, maar dan wereldwijd, met focus op zuid-Amerika en Japan.

  Liefs,

  Thirza

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s