Brian naar Nederland


Zoals al eerder gemeld zal er iets op 23 april gebeuren, de Nederlandse fanclub had dit gemeldt maar wat er zal gebeuren moest men nog geheim houden. Verschillende geruchten gingen de ronde o.a. een aankondiging van een nieuwe tournee, maar niks van dit was waar maar er is wel iets gaande op deze dag.

Nu is het hoge woord eruit, op deze dag de 23e van april komt Brian naar Nederland en niet naar Amsterdam, Rotterdam, Den Haag nee naar Vlissingen. De reden dat Brian May naar Nederland komt is omdat hij een award in ontvangst neemt, deze Eddy Christiani Award, die eerder o.a. werd uitgereikt aan Ad van den Berg, Jan Akkerman en Steve Lukather (Toto) krijgt hij tijdens een gala-avond in het Arsenaal in Vlissingen uitgereikt door Ad van de Berg.

Eddy Christiani Award

Wat is nu de Eddy Christiani Award, dit is een initiatief van Poppunt Zeeland (www.poppuntzeeland.nl) en wordt jaarlijks uitgereikt aan een (inter)natioale gitarist die zijn sporen heeft verdiend binnen het internationale popcircuit en, net als Eddy Christiani, een inspirerende bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de elektrische gitaar.

Tijdens de uitreiking zal uitgebreidt stil worden gestaan aan wat Brian May allemaal heeft betekend voor de popmuziek, de muziekale ondersteuning zal door Van Velzen (zelf een Queenfan) worden verzorgt.

De gala-avond zal duren van 21:00 tot 24:00 kaarten zijn €26,- per stuk.

 

Bron: Nederlandse Queen Fanclub mailing.

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Brian naar Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s