Queen 2011


Ten eerste wil ik iedereen een gelukkig en hopelijk (voor de mensen die er op zitten te wachten) een Queenrijk 2011.

Het heeft lang geduurt maar er is eindelijk weer wat te melden over Queen, zoals al eerder gemeld is Queen bij EMI weg na bijna 40 jaar trouwe dienst. Vanaf 1 januari worden alles van Queen uitgebracht door Universal Music.

Dit houdt in dat de complete catalogus van Queen opnieuw uitgebracht wordt en dat we mischien ook wel de nodige nieuwe dingen te zien zullen krijgen. In ieder geval worden eerst een aantal cd’s opnieuw uitgebracht nadat het weer opgeschoond is, de eerste cd wat opnieuw uitgebracht wordt is Greatest Hits 1 en 2 en de release datum is 1 januari 2011.

Dan is er omdat Queen dit jaar 40 jaar bestaan een Queen expositie in de Old Truman Brewery (Brick Lane) in Londen geopent, deze krijgt de naam “Stormtroopers in Stiletos” mee en loopt van 25 februari tot en met 12 maart 2011. Men kan deze expositie bezoeken van 11.00 tot 22.00 uur en de toegang is gratis.

OP 18 maart organiseert Marijke Scheerlinck een Queen Tribute – Freddie Mercury Memorial, dit wordt gehouden in het Bleu Jeans Café in Ravels België met o.a. een optreden van The Miracle. Wil je hiernaar toe dat kan, kaarten zijn vanaf 10 januari te koop bij het café.

Een dag later op 19 maart is de jaarlijkse Queen party in Waarle meer info zie http://www.queenparty.nl, en wil je nog meer kan je van 25 maart tot en met 28 maart terecht in Engeland. In Great Yarmouth wordt weer de jaarlijkse Queen Fanclub Convention gehouden meer info volgt.

Uiteraard volgt er van 2 tot en met 4 september de jaarlijkse Freddie Mercury Memorial weekend in Montreux Zwitserland. En ook in die week op precies te zijn op 3 september bestaat de “We Will Rock You” musical 1 jaar in Nederland.

Heb je nog niet genoeg gehad dan is er weer de Duitse Queendag georganiseerd door de Duitse fanclub, dit wordt gehouden zoals ieder jaar in het Zeche Carl te Essen op 29 oktober 2011. Ook wordt er een reis georganiseerd naar Zanzibar door de Engelse fanclub, Zanzibar is zoals je mischien weet het geboorte land van Freddie Mercury en ook hierover later meer info.

De jaarlijkse Queendag gehouden door de Nederlandse fanclub zal als het goed gaat op 5 november gehouden worden (moet er toch een keer weer na toe), hou queendag.nl in de gaten voor het laatste nieuws.

Ten slote nieuws over de film over het leven van Freddie Mercury, deze film met Sasch Baron Cohen zal in het najaar van dit jaar verwacht.

ONE MORE THING (zoals Steve Jobs het zovaak gebracht heeft):

De dames van de fanclub (dank je Hannie en Anja) kwamen met een mailtje met al dit nieuws, maar ook kwamen zij met hetvolgende….

23 april 2011: ?????????? mogen we nog niet verklappen, maar leuk is het wel!!! Komen we later op terug…..

Ben benieuwd waar Queen mee aankomt, een nieuwe tournee (het gerucht gaat weer), nieuwe dvd releases (hopelijk ook Blu-Ray) wie zal het zeggen.

Het kan een mooi jaar worden…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s