Mac event 20 oktober


Woensdagavond is er weer een Apple event, nu legt Apple het iOS, iPhone, iPod, iPad geweld aan de kant en komt het product waar Apple bekend om was aan bod.
Onder het motto “Back To The Mac” zal er de nodige worden onthult en geupdate, geruchten zijn er uiteraard weer genoeg.

Er is de afgelopen tijd enorm gepraat over de iPod, iPad, iPhone en iOS zelfs het WWDC wat normaal een Mac event is werd overschaduwt door de iOS en de iDevices. Maar dit verandert dus morgenavond waar de volgens de geruchten een nieuwe versie van iLife (iLife 11), een nieuwe MacBook Air en een preview van Mac OSX 10.7 Lion.

De uitnodiging valt in ieder geval in op te maken dat er gesproken gaat worden over de opvolger van Mac OSX 10.6 Snow Leopard namelijk Mac OSX 10.7 Lion afgaande op de afbeelding.

Ook zijn er de geruchten over een nieuwe MacBook Air maar dan niet een model maar naast de bestaande 13″ model zal er ook een 11″ model uit komen.

Naast de MacBook Air is het gerucht dat het iLife pakket een update gaat krijgen, de laatste update was in 2009 dus het mag wel weer. Het iLife pakket bestaat uit iTunes, iDvd, iMovie, iWeb, Garageband en iPhoto en zal volgens de geruchten naast een Mac versie ook een komen voor de iDevices die iOS draaien. Een iOS versie is opzich wel logisch gezien de mogelijkheden van de iPad.

Morgenavond weten we meer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s