Apple VS Adobe deel ???


Het is algemeen bekend dat Apple en Adobe niet echt grote vrienden zijn, Adobe mag zijn Flash niet aanbieden op de iPhone, iPod Touch en de iPad reden het is gewoon bagger, traag en in 1986 heeft dit bedrijf gewed op de verkeerde paard.

Ja in 1986 heeft Adobe aangegeven dat men niet meer ging investeren in het ontwikkelen van programma’s voor de Mac en ookal stond Apple er slecht voor zelfs Microsoft zag nog brood in Apple.

Het heeft jaren geduurd en heel veel “smeken” van Apple om software te ontwikkelen voor de Mac en nu na 5 jaar in Adobe er nog niet ingeslaagd om Flash goed werkend te krijgen op een Mac.

Na al die jaren vragen en uitendelijk een product wat gewoon bagger is en zeer instabiel heeft Apple besloten om flash niet toe te laten op de iPhone, iPad en iPod Touch  de omgekeerde wereld dus.

Nu schreeuwt Adobe het uit zij worden geboycot op een zeer populaire platform wat hebben zij verkeerd gedaan en er zijn ook mensen die Apple de schuld geven maar mensen zij zijn niet zielig nee dat hebben ze zelf aan zich zelf te danken lees dit bericht.

In een openbrief verdedigde Steve Jobs waarom Adobe geen toegang krijgt op de iPhone OS, zo is Flash niet open, slecht voor de accuduur. Adobe reageert hierop niet Adobe is de schuld van het crashen van safari nee dat is de schuld van OSX en hun gedachte over “open markets”. Adobe voelt zich in het nauw als ook Microsoft en Opera de strijd van Apple openlijk ondersteund.

Wordt vervolgt…..

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s