WWDC 2010


Apple heeft de datum bekend gemaakt wanneer het WWDC in 2010 gehouden wordt, eerst dacht men dat het het WWDC rond 22 juni gehouden werd maar niks is minder waar.

Officieel is nu bekend gemaakt dat de conferencie gehouden wordt  van 7 juni tot en met 11 juni in het Moscone West Centre in San Francisco.

Er zal tijdens dit evenement onder anderen lezingen en workshops worden gegeven die  bijgewoond kunnen worden. Een van de workshops bied de mogelijkheid voor developers om hulp te krijgen om hun apps door de ontwerpers te perfectioneren.  Het zal een veel gaan over de iPad, en OS 4 maar ook zal er uitgekeken worden naar de nieuwe iPhone.

Bron foto: Gizmondo

Overigings gaat het gerucht dat de eventuele nieuwe iPhone in de winkels zal liggen tijdens de WWDC, Marshable bericht hierover. De afgelopen 3 jaar werd tijdens deze conferentie de iPhone geintroduceerd, in 2007 de eerste gevolgt in 2008 met de 3G en vorig jaar met de 3GS.

Het duurde vervolgens een paar weken voordat de nieuwe iPhone in de winkels lag, maar volgens een bron van Mashable breekt Apple met deze “traditie”. Mocht dit de waarheid zjn dan breekt Apple met nog een andere traditie namelijk de fans die voor de diverse Applestores aan het camperen zijn zodat zij zo snel mogelijk het nieuwste product kunnen bemachtigen.

Dat de nieuwe iPhone geintroduceerd zal worden staat bijna vast, ook traditie getrouw mogen de medewerkes van AT&T in een bepaalde periode in juni rond het WWDC geen vrije dagen of vakantie opnemen en ook dit jaar is dit het geval.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s