1 jarig iPhone abonnement bij T-Mobile


T-Mobile knijpt hem waarschijnlijk de sterke geruchten gaan dat in mei de nieuwe iPhone uit komt en dat T-Mobile het alleen recht in Nederland verliest. Mocht dit de waarheid zijn heeft het bedrijf waarschijnlijk een hoop toestellen over als je kijkt met wat voor agressieve verkoopmethodes T-Mobile is gekomen.

Klanten waar het abonnement bijna afloopt worden gebeld om zo snel mogelijk het abonnement te verlengen met de iPhone 3GS, ook hanteert men vreemde marketingtechnieken er op na. De actie zal alleen voor vaste klanten zijn en de nieuwe iPhone zal pas in 2011 komen. Er werd zelfs door een medewerker van T-Mobile beweert dat dit op de site van Apple staat. De iPhone 3GS met 16GB wordt aangeboden voor 69 euro in ruil voor contractverlenging van twee jaar.

Met dit in het achterhoofd heet T-Mobile een nieuw abonnement voor de iPhone in het leven geroepen, 23 februari 2010 kun je de iPhone via T-Mobile kopen i.c.m. een 1 jarig abonnement. Het nieuwe abonnement geldt voor alle modellen en is zowel online als in de winkels verkrijgbaar.

Volgens T-Mobile heeft men dit in het leven geroepen omdat een groep klanten zich niet wil binden aan een contractstermijn van 2 jaar.

De prijzen van het nieuwe abonnement is als volgt…..

Advertenties

4 gedachtes over “1 jarig iPhone abonnement bij T-Mobile

  1. T-Mobile zou zich moeten schamen met hun commerciële praktijken en waardeloze (3G) dekking in Nederland. Het is duidelijk een provider die kwantiteit boven kwaliteit verkiest. Dit was overigens allang bekend voordat iPhone op de markt kwam, maar mensen moesten wel, voor de iPhone.

    Na alle winst die ze hebben gemaakt sinds de iPhone 3G zou je denken dat daarmee het netwerk er op vooruit zou gaan….maar nee. Laat ze dat alleenrecht maar lekker verliezen binnenkort. Ik ben erg benieuwd hoeveel iPhone gebruikers ze dan nog overhouden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s