Persbericht We Will Rock You


Gisteren een kort bericht met een hint en ik neem aan dat het niet moeilijk was, het gaat dus over de Nederlandse uitvoering van de Queen hit musical We Will Rock You.

Het was al bekend dat er een Nederlandse uitvoering kwam en ook was het bekend dat het ergens in 2010 in premiere gaat. Ook was de locatie en Nederlandse producent/partner.

Nu is alles officieel dus de locatie, premiere, indicatie van de prijzen enz, de premiere is op 3 september 2010 in het Beatrix Theater in Utrecht en kaarten zijn te bestellen via 0900-1354 (45c/m) en prijzen beginnen bij €25,-.

Het enige wat nog niet bekend is is de cast, men is druk bezig om de cast vorm te geven dus dat duurt nog wel even, maar de inspeelvoorstellingen beginnen vanaf 21 augustus 2010.

Hieronder het persbericht……

Amsterdam, 22 december 2009
 
KAARTVERKOOP WE WILL ROCK YOU GEOPEND
 
De kaartverkoop van de nieuwe rockmusical van Joop van den Ende Theaterproducties We Will Rock You is sinds vandaag geopend. De musical is een co-productie in samenwerking met QUEEN Theatrical Productions en Michael Brenner en is de originele musical van QUEEN en Ben Elton. De wereldwijde hit is vanaf 21 augustus te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en beleeft op vrijdag 3 september 2010 haar première .
 
We Will Rock You is een show met 32 van de grootste hits van Queen, waaronder de wereldhits  ‘Bohemian Rhapsody’, ‘We Are The Champions’, ‘A Kind Of Magic’ en ‘Another One Bites The Dust’. Het is een verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, voor hun individualiteit en voor hun liefde voor muziek.
 
We Will Rock You is acht jaar geleden in première gegaan op West End in Londen en is inmiddels wereldwijd door meer dan 10 miljoen mensen gezien in meer dan 15 verschillende landen waaronder Engeland, Duitsland, Rusland, Japan, Zuid-Afrika en Australië. De tekst en regie van We Will Rock You zijn van de hand van Ben Elton en de muziek- en liedteksten zijn uiteraard van QUEEN zelf. Ook de muzikale supervisie ligt in de handen van de QUEEN legendes Brian May en Roger Taylor.
 
Kaarten zijn te bestellen via SEE 0900-1354 (45 cpm) en verkrijgbaar vanaf 25 euro (prijzen variëren per rang).
 

Bron: Mailing Nederlandse Queen faanclub.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s