Happy birthday Deacy


19 augustus 1951 was de dag dat John Deacon het levenslicht zag, vandaag is hij dus 58 jaar geworden.Happy Birthday Deacy….

Advertenties

14 gedachtes over “Happy birthday Deacy

  1. De NPS presenteert op zondag 26 augustus een documentaire over de minder bekende aspecten uit het leven van Freddie Mercury (1946-1991), de flamboyante zanger van Queen, die 16 jaar geleden overleed aan AIDS. De makers van het portret reisden naar de plaatsen die belangrijk waren in Mercury’s leven en spraken met zijn moeder, zus, (ex)geliefde en vrienden. Met veel bijzonder materiaal van Freddie Mercury uit privé-archieven. De NPS documentaire bevat naast interviews met Freddie s moeder en zus ook gesprekken met Brian May en Roger Taylor, Peter Freestone (zijn persoonlijke assistent), Mary Austin (zijn enige echte vrouwelijke geliefde en vriendin voor het leven), Jim Hutton (zijn laatste levensgezel) en operazangeres Montserrat Caballé (met wie hij een bijzondere relatie had). Zij praten vrijuit over zijn passie voor muziek, maar ook over zijn jeugd, homoseksualiteit, zijn laatste levensdagen en zijn dood. Het resultaat is een indrukwekkend gevoelig portret over de mens achter de artiest Mercury, een man met een enorme gedrevenheid, vol energie, passie en levensvreugde, maar ook heel onzeker en kwetsbaar.

  2. Nee, ik heb alles al nagevraagd, maar ik zoek nu maar iemand die hem heeft en tegen betaling voor mij een copie kan maken. Iemand moet hem toch hebben, misschien kom jij hem ergens tegen, alvast dank Michel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s