Nieuwe Queen release


“It was he who introduced us at that famous Christmas Eve live TV concert we did, all those years ago, in 1975. At the hallowed venue of Hammersmith Odeon (…)
Well, we talked about that ancient night, on camera, to generate some ‘bonus’ footage for the DVD of the show … now beautifully restored, and soon to be released.
Not sure when that will be available …”

Je leest het goed er komt eindelijk, na het Queen + Paul Rodgers avontuur met de daarbij behorende cd’s en dvd’s, een “echte” Queen release. Brian meld dat het concert van kerstavond 1975 op DVD uitgebracht zal worden.
Dit zal dus het eerste concert zijn op DVD uit de begin periode van Queen, een concert waar menig fan op zit te wachten.

Volgens Brian May zal dit jaar nog het bekende concert in het Hammersmith Odeon op dvd uit komen,men is nu druk bezig om te kijken wat er allemaal aan materiaal aanwezig is en in hoe vere het beeld te herstellen is. De eerste tekenen zijn geruststellend, het project zoals Brian dit noemt zal in 2 delen worden opgevoerd.

Een deel zal gebruikt worden voor een tv programma (welke en wat hij hiermee bedoelt is mij nog niet duidelijk. De 2e deel als dvd release dan wel idem als de tv programma of als een complete show.

Meer info zie: link

Bron: Link 1, Link 2 en Link 3

Advertenties

Een gedachte over “Nieuwe Queen release

  1. Pingback: Brian May : Biografie, nieuws, foto's, video's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s