Micheal Jackson overleden.


Gisteravond las ik het schokkend nieuws King Of Pop Michael Jackson is met een hartstilstand naar het ziekenhuis gebracht.

Michael Joseph Jackson werd geboren op 29 augustus 1958 in Gary Indiana en is een van de grootste en succesvolste artiesten van de 20 eeuw.

Bekend van de moonwalk en de diversiteit op muziekgebied kreeg hij de bijnaam King Of Pop en ondanks zijn problemen in de prive sfeer is hij dit altijd gebleven.

Uiteindelijk is Michael Jackson tragisch aan zijn einde gekomen, om 14:26 uur plaatstelijke tijd op 25 juni 2009 werd dan het verschrikkelijke nieuws tijdens een persconferentie bevestigd door zijn broer.
Michale Jackson mog maar 50 jaar worden…..

Jackson werkte de afgelopen twee maanden in Los Angeles om met zijn nieuwe concerttour This Is It zijn comeback te maken in de O2-Arena in Londen. Hij zou daar tot maart 2010 vijftig concerten geven die allemaal binnen recordtijd uitverkocht waren.

King of Pop

De ‘King of Pop’ was één van de meest succesvolste zangers van zijn tijd. Hij werd al jong beroemd met de Jackson 5 en maakte jarenlang succesvolle muziek. Hij behaalde met zijn liedjes in de Verenigde Staten dertien nummer-1 posities.

Nadat hij werd beschuldigd van kindermisbruik in 2005 (is hiervoor vrij gesproken en nooit bewezen) leidde hij een teruggetrokken bestaan. Hier kwam dit jaar verandering in toen hij een come-back tour aankondigde. Deze This Is It-toer van The King of Pop bestaat uit 50 concerten. Vier concerten die in juli in Londen zouden worden gehouden, werden echter verzet naar maart 2010.

Michael Jackson RIP *29 augustus 1959 +26 juni 2009


Advertenties

2 gedachtes over “Micheal Jackson overleden.

  1. Pingback: R.I.P. Withney Houston « Vrienden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s