Mac OSX 10.5.7


Eindelijk was het zover vanacht is dan na een langetijd van ontwikkelen de nieuwste update van Mac OSx uitgrbracht. Mac OSX komt door deze update op 10.5.7 en brengt een aantal verbeteringen met zich mee.

En van die dingen is goed nieuws voor iPhone bezitters, de DFU Mode die mogelijk maakt om je iPhone te jailbreaken is weer volledig terug. Een andere verbetering is dat notities gesynchroniseerd kan worden tussen je iPhone en iTunes, dit werkt overigings alleen als je iPhone beschrikt over OS 3.0 en iTunes 8.2.

OS 3.0 en iTunes 8.2 zullen rondt het WWDC begin juni uitkomen dus daar moet je even op wachten, maar aangezien OS 3.0 al in maart was aangekondigd zijn die paar weken nog te overbruggen.

notes syncVoor de rest bevat de update 10.5.7 algemene oplossingen voor problemen in het besturingssysteem die de stabiliteit, de compatibiliteit en de beveiliging van uw Mac vergroten..

Ook zit in deze update de ondersteuning voor de nnieuwste grafische kaarten van NVIDIA, deze update zal waarschijnlijk de laatste zijn voor Leopard. In juni ook tijdens het WWDC zal de opvolger van Mac OSX 10.5 Leopard geintroduceert worden en die zal de naam Mac OSX 10.6 Snow Leopard krijgen.

De update is in feite twee updates je hebt de update die je Mac bijwerkt van 10.5.6 naar 10.5.7 en een combo-update waarmee je alle oudere versies (vanaf 10.5) kunt bijwerken.

Wil je weten wat er zo allemaal is verbetert kijk dan even op onderstaande link, de update kun je ophalen via softwareupdate via je menu.

http://support.apple.com/kb/HT3397?viewlocale=nl_NL.&locale=nl_NL

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s