WWDC 2009


Het WWDC  (Worldwide Developers Conference) 2009 wat gehouden wordt van 8 juni tot en met 12 juni 2009 in het Moscone Centre West in San Francisco is een conferentie waar menig Appleliefhebber/fanaat zijnn hart sneller doet kloppen.

Tijdens deze conferentie zal het nodige staan op Apple gebied, je kan het nodige uitproberen, netwerken, workshops enz maar deze conferentie staat vooral bekend om de bekende keynotes die door Apple CEO Steve Jobs gehouden wordt.

Tijdens deze keynotes worden vooral de nodige dingen verteld zoals hoe APple er voor staat, een verkooppraatje maar daar blijft het vaak niet bij.  Zijn is er regelmatig de bij Appleliefhebber bekende kreet te horen “One More Thing”, dit is meestal een kreet die iets betekend.

Maar ook zonder deze kreet is de nodige geintroduceert zoals de iPhone, de iPod, MacBooks enz.

Ook dit jaar zal er de nodige dingen geintroduceert worden, zo zal de laatste firmware (firmware 3.0) van de iPhone en iPod Touch eindelijk geintroduceert worden.   Maar dat is als we de geruchten mogen geloven niet het enige wat er geintroduceert zal worden.

Zo zal hetvolgende geintroduceert worden al dan wel of niet een gerucht….

Dit zijn voorlopig de geruchten Snow Leopard en 3.0 is  zeker een nieuwe iPhone behoort tot de 99% zekerheid, maar echt 100% zeker weet je pas na afloop van de WWDC die trouwens helemaal uitverkocht is.

Wat ook zeker is is iTunes 8.2 een update van de huidige iTunes 8.1.1 waarbij de ondersteuning van Blu-ray is toegevoegd, deze versie is al te downloaden voor developers samen met iPhone OS 3.0 beta 4.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s