We will rock you on tour


Afbeelding_2De Queen musical is nu naast een vaste locatie ook tourende, zoals ik al eerder aangaf zal in 2009 en begin 2010 de musical ook te zien in andere steden.
Afgelopen zaterdag was het dan de opening van deze tour in het Palace Theatre in Manchester, hier zal de show tot en met 6 juni verblijven waarna het verder trket.

Op de openingsnacht op zaterdag was niemand minder dan Robbie Williams aanwezig, bekend is dat hij een hele gote fan is van Queen en hoopt dat hij ooit mag optreden met Brian en Roger. Maar dit was niet de reden waarom hij bij de opening aanwezig was.
Zijn beste vriend Jonathan Wilkes heeft een rol  in deze musical, choreograaf Arlene Phillips zegt: "Queen music lives for ever. You love the music, you love Freddie Mercury’s voice – he had the most unusual voice. The musicianship, it’s legendary music and I love working to it.", "I love Robbie. I’m thrilled he’s here and his best friend’s in the show and he’s very good."

© brianmay.com

Meer info over de 2009 tour van de musical die naast de musical in Londen loopt kanje hier vinden…..

Advertenties

5 gedachtes over “We will rock you on tour

  1. Ik heb donderdag 6 augustus jl. in Londen We Will Rock You gezien in het Dominion Theatre. Fantastisch!! Geweldig. Met uitverkochte zaal en razend enthousiast publiek.
    Een van de bandleden kwam op een gegeven moment op het podium. Kreeg groot applaus. Dacht even dat het John Deacon was. Kan dat?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s