Alsnog TomTom op de iPhone???


tomtom iphone17 maart 2009 werd tijdens een bijeenkomst georganiseerd door Apple iPhone OS 3.0 geintroduceert.  Een nieuwefirmware die 2.x zal vervangen voor alle iPhones.
Een nieuwe firmware met nieuwe functies en verbeteringen zoals ik al eerder aangaf zal copy/past eindelijk mogelijk zijn, je iPhone gebruiken als een modem is dan ook mogelijk en zo zijn er meer dingen.

Een van die nieuwe dingen zal turn-turn navigatie zijn, niet zoals dit nu het geval is via Maps maar echte navigatie. En daarbij komt er met de komst van 3.0 ook weer de nodige geruchten.

The Mac Observer denkt een spannend iPhone-gerucht te hebben opgepik, Ted Landau speculeerde na de bekendmaking van Turn by Turn navigatie  al dat TomTom en Garmin binnenkort wel van de partij zullen zijn. Het is niet moeilijk om zoiets te bedenken, want beide bedrijven zijn marktleider op het gebied van navigatie.

De  van Ted Landau is na eigen zeggen onofficieel en op basis van bronnen die hij niet verder wenst te onthullen. Maar volgens deze bronnen zijn dus TomTom en Garmin druk doende met het ontwikkelen hiervan, en zal het vlak na de release van 3.0 uitgebracht worden, dit zal volgens de bronnen in het 4e kwarttaal zijn.

Het laatste is eigenlijk wel vreemd aangezien de meesten er van uitgaan dat 3.0 ergens in juni/juli uitgebracht zal worden, maar Ted Landau beweert echter dat o.a. TomTom alle redenen heeft om te denken dat OS 3.0 pas in augustus of september uit zal komen.

Aanvankelijk zijn betaalde diensten zoals verkeersinformatie nog niet beschikbaar, en verder schijnen ze zich in het hoofdkantoor in Amsterdam vooral druk te maken hoe de software niet gehackt kan worden.

Bron: iPhoneclub.nl

Een gedachte over “Alsnog TomTom op de iPhone???

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s