U2 “360° Tour” naar Nederland


De kogel is door de kerk U2 zal tijdens hun “360° Tour” Nederland aan doen, op 20 juli 2009 zal onze nationale galmbak de Arena in Amsterdam weer het toneel zijn  van een concert van de 4 heren.

De grootste rock ’n roll band ter wereld komt met een zeer spectaculaire nieuwe productie waarbij het publiek rondom het podium staan.  Op de officiele site van U2 kan je een virtuele concert bekijken.

De kaarten zullen niet goedkoop zijn, volgens livenation zullen de prijs van een kaartje liggen tot €30,- tot en met €150,- maar of je de kaarten kunnen kopen via de bekende voorverkoopzaken of alleen online is nog niet bekend.

Wel is bekend dat de voorverkoop van dit tot nu toe enige concert in Nederland op zaterdag 14 maart 2009 zal starten om 10:00 uur.

De nieuwe wereldtournee vloeit voort uit de release van hun ijzersterkte nieuwe album “No Line On The Horizon” die je zeker moet kopen.

Op bovenstaande foto is te zien hoe het podium er uit zal komen te zien, en de locatie daarvan belooft spectaculair te worden.
Voor de prijzen hoef je het niet te doen, teminste het begint bij €30,- tot (schrik niet) €150,- voor een zitplaats, wil je weten wat de prijzen zijn klik dan hier…..

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s