King of pop is terug


Michaeljackson2

This Is It….The King Of Pop is back en ook weer niet….

“This is it. I just want to say these will be my final show performances in London. This is it, when I say this is it, this is it,” Jackson told the crowd. “I’ll be performing the songs my fans want to hear — this is it. This is really it. This is the final curtain call. I’ll see you in July.” Fittingly, the series of concerts has been dubbed “This Is It.”

Ja ja daar is hij weer “The King Of Pop” Michael Jackson na jaren geen optreden te hebben gegeven was gisteren de dag voor iedere fan over de hele wereld.

Michael Jackson zal 10 concerten geven in het O2 Arena in Londen, maar met dit heugelijke feit kondigde hij ook gelijk maar eens aan dat dit ook zijn afscheid is.

Tijdens een persconferentie kondigde hij doodleuk tussen “neus” en lippen dat dit dus het allerlaatste concerten zullen zijn.

Zijn comeback is dus van korte duur op precies te zijn 10 concerten in juli voor 20.000 mensen per concert, hier hebben de fans buiten voor de O2 Arena 2 uur langer op moeten wachten. De persconferentie stond gepland om 17:00 uur Engelse tijd maar uiteindelijk beklom hij het podium op 19:00 uur Engelse tijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s