Nieuwe Mac’s eind maart????


De geruchten zijn er weer nu is het gerucht dat eind maart een Mac event komt waarin nieuwe Macs worden geintroduceert.

Nieuwe Mac in de zin van upgrades zo zal de iMac’s Mac Pro en de Mac mini eenupdat krijgen en voor de mini werd het ook eens tijd.

De geruchten worden versterkt door de voorraad iMacs die aan het slinken is en afgelopen weekend hoorde ik dat in Groningen de voorraad al bijna op is. Dit is vaak een voorbode dat er wat aan zit tekomen, iedere keer als de voorraad van een bepaald apparaat slinkt mag je verwachten dat een nieuw model aanstaande is.

De foto hiernaast laat zien dat er daadwerkelijk een nieuwe Mac mini uitkomt, de laatste keer dat de kleinste Mac een update kreeg was in augustus 2007.

De Mac mini werd geintroduceerd op 11 januari 2005 tijdens de MacWorld Expo en had nog een Power PC G4 proccessor, waarna de 2e generatie het licht zag een jaar later op 28 januari 2006.

De 2e generatie had bij de intro ook nog een Power PC G4 proccessor, maar dit veranderde op 6 september toen de mini net als de rest uitgevoerd werd met een Intel proccessor.

Als we de geruchten mogen geloven zal dus op 24 maart een special event komen met mischien een geupgrade mini, of komt deze nog eerder. Er zijn ook weer geruchten dat zelfs morgen de mini zijn upgrade krijgt, ik vindt het zelf wel heel snel zeker omdat bij dit soort introducties groot worden aangekondigd door middel van een ‘special event’.

Mocht de mini wel zijn upgrade krijgen zal het een Nvidia videochip zoals de logo hiernaast aangeeft die tevindenis op de doos.

Wanneer er de Mac’s worden geupgrade zal de tijd leren, dat de voorraden slinken en daarmee een signaal wordt afgegeven dat er iets aan zit te komen is een feit.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s