Update


Zoals je kunt lezen is het aardig rustig op Queen gebied, zo is er nog niks te melden over een vervolg van de Queen + Paul Rodgers tour als die er nog gaat komen.

Ook is er nog niks bekend of er nieuwe releases uit zullen gaan komen, wel is bekend dat hun complete catalogus op vinyl uitgebracht zal worden.

Ook gaat de musical in Londen op “tournee” dit jaar, na ruim 6 jaar met iedere avond uitverkocht te zijn zal de show een ronde door Groot Brittanie doen.
De show zal te zien zijn in Manchester, Sunderland, Birmingham, Bristol en Edinburgh en dit zal gebeure tussen 21 maart 2009 en 9 januari 2010 maar de show in Londen blijft gewoon doorgaan.

Mocht er weer nieus komen laat ik het natuurlijk weten.

Advertenties

4 gedachtes over “Update

  1. jongens. weten jullie wel dat er 2 bands bestaan met de naam Queenmania. 1 uit italie die pas enkele jaren bestaat en 1 uit tjsechie die al meer dan 12 jaar bestaat. in munikeburen was de tsjechische band die zeker goed is (ben er zelf ook geweest) heb ze al denk ik een keer of 8 gezien. De italieaanse band was enkele maanden geleden in dokkum geweest.
    Helaas kon ik hier niet bij zijn. een goede vriend van mij wel. Deze band was muzikaal ook heel goed alleen de tsjechicsche heeft meer spektakel .leuker om te zien.

    dit wou ik ff kwijt … oja, op 7 juli komt Queenmania Tsjechie in Lelystad…………

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s