Led Zeppelin op tournee


De legandarische Led Zeppelin gaat eindelijk weer op tournee, na de dood van drummer John Bonham op 25 september 1980 zijn de overige bandleden gelijk gestopt.

Op een paar optredens na zijn ze nooit meer samen op het podium geweest, de overgebleven leden vonden Led Zeppelin zonder John Bonham is geen Led Zeppelin.

Maar vorig jaar was er opeens een optreden in het O2 arena in Londen en toen kwamen de geruchten, en nu blijkt het toch waar te zijn Led Zeppelin gaan weer op tournee. Maar of zanger Robert Plant er bij zal zijn is nog de vraag, de vele berichten in verschillende media staan te lezen dat Robert Plant niet wil en dat het voor de overige bandleden ook niet hoeft zij kunnen zonder hem.

Ook is er een nieuwe abum in de maak volgens nu.nl en het mooie is dat de zoon van de drummer hierop mee zal doen dit deed hij ook al tijdens het optreden in Londen vorig jaar.

En nu gaat het gerucht Chris Cornell wel eens de vocalen van die groep voor zijn rekening zou kunnen gaan nemen…

Cornell, voormalig voorman van Soundgarden en Audioslave, meldt nog niet benaderd te zijn, maar een dergelijke samenwerking wel degelijk te zien zitten. “Ik ben tot nu toe niet benaderd om in te vallen voor Robert Plant voor de opkomende Zeppelin-tour, maar het is niet zo dat ik het niet zou doen. Ik heb al zo’n tweehonderd mensen horen noemen als vervanger. Maar als je iemand van Zeppelin in de buurt ziet, laat het me weten.”

Cornell is overigens in goed gezelschap: andere ‘ gegadigden’ zouden Dave Grohl (ex-Nirvana, Foo Fighters) en voormalig Van Halen-zanger Sammy Hagar zijn.

Advertenties

Een gedachte over “Led Zeppelin op tournee

  1. ALS ze al gaan dan gaan ze zonder Robert Plant, die heeft al te kennn gegeven hier geen zin in te hebben, en met Jason Bonham ipv zn vader on drums is nog cool maar een andere zanger, nee sorry … maar goed ieder zijn ding natuurlijk … 🙂

    {-♥-}

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s