Daar zijn we weer


Het heeft lang geduurt maar hier toch maar een bericht.

Er is in de afgelopen 2 jaar enorm veel gebeurt, ruzie in de familie waar ik bij betrokken ben, 2 familieleden inmiddels overleden een veel te jong en de andere op respectabele leeftijd.

Ook op het vriendenvlak zijn we nogal "verneukt" door een familie in een gehucht ergens in Groningen, eerst verwijten naar ons hoofd geslingert en uiteindelijk de breuk.

Dit kreeg zijn climax op een verjaardag bij iemand waarvan ik ook dacht dat het een vriend was, maar achteraf had ik wel het idee dat ook zij net als de familie leden aan een soort "jekel and hyde syndroom" twee gezichten dus.Maar ik ben van hun (gelukkig) verlost en vanaf dat moment is het weer goed gegaan, qua gezondheid ben ik nog niet helemaal top maar ook dat ook de goede kant op.

De vriendenkring die is er dus niet meer en de term 3D ook niet meer, bener wel blij mee de familie in kwestie bracht een hoop spanning mee en was de laatste nooit gezellig meer op verjaardagen.

Maar het gaat gelukkig weer goed sinds 10 september 2008 zijn we getrouwd met een reden en die kwam heel onverwachts op 13 september ter wereld namelijk onze zoon Sem.

En vanaf die dat is alles verandert en beginnen we aan een nieuwe hoofdstuk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s