Setlist Antwerpen


Hier de setlist van het gisteravond gehouden concert in Antwerpen, hier valt het volgende op.
Time to Shine werd toegevoegd aan de setlist maarWarboys, A Kind Of Magic, Hammer To Fall en Feel LikeMaking Love zijn verdwenen en One Vision is er ook nog steeds niet meer terug.

Meer info volgt…..

01 Intro (Cosmos rocks)
02 SURFS UP…SCHOOLS OUT
03 Tie your mother down
04 Fat bottomed girls
05 Another one bites the dust
06 I want it all (complete with Brian’s part)
07 I want to break free
08 C-lebrity
09 Seagull (Paul solo)
10 Love of my life (brian solo)
11 ’39 (with band without Paul on front stage)
12 Roger and Dany electric Bass Solo incl Under Pressure/Another One Bites The Dust
13 Drum Solo
14 I’m in love with my car
15 Say it’s not true
16 Time to shine
17 Bad company
18 Guitar solo
19 Bijou
20 Last horizon
21 Crazy little thing called love
22 The show must go on
23 Radio gaga
24 Bohemian rhapsody
Encores:
25 Cosmos rockin’
26 All right now
27 We will rock you
28 We are the champions
29 God save the queen

Hier een quote van Concertnieuws.be….

Het concert had iets nostalgisch, maar miste vuur en vooral FreddieMercury. Wat rest is een jukebox vol hits die de groep met Paul Rodgersniet altijd even veel eer aandeed. Het was een verdienstelijke pogingvan Rodgers om Queen terug op de muzikale kaart te zetten. Maar hij zalnooit Freddie Mercury kunnen vervangen, zoveel is duidelijk. Deze showwas vooral de show van Brian May en Roger Taylor, en dat viel iets tehard op in het middendeel van de show, waardoor de set aan spankrachtverloor. Al bij al een goed concert dus, maar meer dan dat ook niet.

Het hele verslag is hier te lezen, ik zelf zal op 7 oktober er bij zijn en mijn ervaringen meedelen.

Advertenties

21 gedachtes over “Setlist Antwerpen

 1. Teleurstellend…. Helaas maar waar. Daar waar de mannen in 2005 (zowel Antwerpen als Arnhem gezien) nog vol energie een muur van geluid neer knalden. Was Antwerpen gisteravond gewoon niet goed: Geluid was bij tijden erg slecht, Paul Rodgers was ongeinspireerd en de helft van de tijd niet te verstaan. Bij Brian May kon er de eerste helft geen lachje vanaf. Wellicht waren ze zelf ook pissed om het geluid of hebben ze ergens anders ruzie over gemaakt maar dit kan echt niet…. In Rotterdam ’s kijken of ze het dan wel op de rit hebben…. (er is nog krediet genoeg!)

 2. Als dit concert niet goed was van klank heb ik nog nooit een goed concert meegemaakt want ik ga al sinds 1976 naar concerten en mijn allereerste optreden ooit was BAD COMPANY met P.RODGERS!Zag zelfs 4keer QUEEN met FREDDIE!!!Ik stond halfweg de zaal en het geluid was schitterend!!!Het was zelfs beter dan het concert in april 2005 voila!!!

 3. surfs up school’s out,vondt ik geen waar -dig opener voor een queen consert.
  ,vanaf de guitar solo van brian was het consert uitstekend.
  geluid van brians red special was overweldigend.
  enkele dipjes tussen nummer 9 en 13 maar voor de rest.
  the show must go on !

 4. Hoi,

  Ik vond het ook een geweldig concert, en ja Freddie was beter , maar tien keer liever dit dan helemaal niks meer!
  Paul was soms idd moeilijk te verstaan maar van slechtgezinde bandleden heb ik niks opgemerkt!
  Ik heb genoten en heb vandaag een baaldag omdat het weer zooooooooooooo snel voorbij was!!

 5. waar zijn shirts te koop van dit concert.
  geen stand gezien bij ingang.

  verder….slechte recensies maar zeer onterecht, want het was een goed optreden, en er staat ook duidelijk queen+paul rodgers, dus waarom sommige kranten lopen te zeuren. en freddie leeft voor in zijn muziek maar is dood, en de show must go on.

 6. hallo pasja,er was wel degelijk een stand in antwerpen,als je na de controle van de kaarten (inkom) direct rechts.
  ook zelf wat moeten zoeken,slecht zichtbaar vondt ik ook.
  troost je ,weinig mooie spullen en te duur(30 euro voor t-shirt en pet)
  the show freddie must go on(your the real queen)

 7. Ook ik ben naar het concert in Antwerpen geweest en het was echt helemaal te gek! Ok ook ik ben 2 jaar geleden niet geweest omdat Queen zonder Freddie niet echt Queen is maar ben het met Huub eens dat dit 10 x beter is dan niets!
  Ben echt weer helemaal verslaafd! Jammer dat de dag erna altijd weer zo’n anticlimax is omdat het zo snel voorbij is. De hele week naar Veronica geluisterd maar helaas niet gewonnen 😦 Dus mocht iemand me nog mee willen nemen 😉 Als ik de kans krijg ga ik zeker weer want was echt kicke!

 8. beter niets dan dit concert, zelf ben ik vijf keer naar queen met freddy mercury geweest. je kunt dit concert niet vergelijken met queen. paul rodgers is zeer ongeschikt als zanger voor queen, ik snap echt niet hoe brain en roger hier aan mee kunnen werken. die man heeft geen volume, doet zijn mond niet open en geen uitstraling.
  volgende week ga ik voor de tweede keer naar queen coverband garry mullen en the works. ik was de eerste keer echt onder de indruk van het concert. garry mullen is fantastisch, het geluid en de queensound zijn behoorlijk geevenaard en met mijn ogen dicht waande ik me weer bijna bij een echt queenconcert.
  de lichtshow in antwerpen was zeer goedkoop, was het scherm met beelden soms een afleiding voor de stem van Paul

  ik ben al dertig jaar zeer fanatiek queen/fan maar zal geen concert met paul rodgers meer bezoeken, beter niets dan een grote ergenis door zo´n zanger.

  wel moet ik er aan toevoegen dat de ´showtjes´ tussendoor met brain en roger fantastisch waren, ook het gitaarspel van brain is niet aan kwaliteit en passie afgenomen, dit deel was als vanouds onevenaarbaar.

 9. Ik ben het deels met jouw eens Monique, het is niet te vergelijken en dat willen Brian en Roger ook niet Freddie is er niet meer jammer genoeg maar voor heel veel fans is dit beter dan niets.

  EN Garry Mullen is inderdaad fantastisch heb hem ook eens mogen zien die moet je zeker eens gezien hebben maar…..

  Wat ik wel heel raar vindt jij ben 30 jaar fanatiek Queenfan ik wil dat best geloven maar Freddie met een “y”???????
  Zet mij aan het denken, net als al die fans die kaarten hebben gewonnen via Radio Veronica.

 10. reactie op monique,zoals al op een reactie ,het is freddie en brian en niet freddy en brain.
  ok.wat je zegt is gedeeltelijk waar,maar het is misschien mede paul dat we brian en roger nog vele queen nummers live kunnen bewonderen.
  ik heb queen met freddie 4 keer live aan’t werk gezien ,is gewoon onvervangbaar wat alle echte queen fans zeker beseffen

 11. Ik ben ook naar het concert geweest en kan met volle overtuiging zeggen dat ik Paul Rodgers zonder enige moeite van zijn troon te stoten.Ik kan de hoge noten aan en ik zou de show zeker kunnen stelen.Die Paul Rodgers is niks voor Queen.Maar ja misschien is dit wat ze willen.Omdat ze Freddie helemaal ni willen vervangen.Maar één ding had ik nooit gedaan..een nieuwe cd uitbrengen met nummers van zogezegd Queen met Paul Rodgers terwijl die er niks mee te maken heeft.

 12. Het was gewoon een zalig concert, net zoals in 2005 toen ik er ook bij was. Uiteraard is ’t spijtig dat Freddie Mercury er niet bij was, maar daar kunnen we niks meer aan veranderen hè…
  Ik heb er samen met mijn kids van genoten.
  We kijken al uit naar wanneer ze nog eens komen! ;o)

 13. Oh ja, nog 1 ding : Paul Rodgers deed dat prima. Herinnert er zich misschien iemand nog “A Tribute To Freddie Mercury”? De enige die toen niet door de mand viel was George Michael. Ik zou dus maar niet onderschatten wat Paul Rodgers heeft gepresteerd…
  Maar uiteraard is er maar 1 Freddie Mercury…

 14. Concert was Toppie, geluid was perfect, sfeer was goed, bijna alle hits werden gespeeld. Tevens de nieuwe nrs zoals We Believe en Say it is not true waren goed, prachtig acoustisch middenstuk, en een schitterende solo van May, waarin Friends will be friends was verwerkt en het nummer Forever waar Freddie te zien was op het scherm, met uiteindelijk het mooie Bad Co en All Right Now, eindigend zoals verwacht met Bohemian, en afsluitend met de klassiekers We Will Rock You en We are the champions.
  Jammer dat mijn favoriet In the lap of the gods niet werd gespeeld, verder klasse gedaan,Freddie kan niet vervangen worden maar Paul Rodgers is gewoon een geweldige rockzanger en voor iedere Queen fan die het gemist heeft, boek snel wat kaartjes voor Engeland nu het nog kan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s