Oproep aan alle Queenfans van EMI


Het volgende mailtje kreeg ik van de fanclub, het is een oproep van EMI aan alle Queenfans.
De oproep gaat over het uitkomen van de nieuwe single van Queen en Paul Rodgers

OPROEP NAMENS EMI NEDERLAND

Zoals je weet zal vanaf 5 september de 1e single (C-Lebrity) van de Queen + Paul Rodgers CD in de winkels liggen. Uiteraard is het voor de band van groot belang dat deze single zo hoog mogelijk in de hitlijsten binnen gaat komen. Om dit te realiseren wordt aan iedereen gevraagd om de single in de 1e week (in de periode van 5 tot en met 11 september) te kopen. Dat mag in een winkel zijn, maar uiteraard ook een legale download via iTunes.
De singleverkoop is tegenwoordig nog maar zo minimaal, in vergelijking met vroeger, dat als alle fanclubleden de single massaal in die 1e week gaan kopen, een hoge hitlijstnotering gegarandeerd is.

Bovenstaande is tevens de reden dat de fanclub GEEN singles of CD’s gaat verkopen aan onze leden. Deze verkopen tellen namelijk niet mee voor de hitlijsten, en wij willen uiteraard ook graag dat er weer eens ouderwetse hits gescoord worden! We realiseren ons dat het voor de oudere Queenfans best gevoelig ligt, want zonder Freddie (en John!) geen Queen, maar we gunnen deze nieuwe band ook al het succes van de wereld.

Verder het verzoek om ons de komende weken te ontzien wat het versturen van mailtjes betreft. We gaan er namelijk even tussenuit en zullen vanaf 21 september weer klaar staan om al je vragen te beantwoorden. Alleen zéér dringende berichten zullen tijdens onze afwezigheid behandeld worden.

Het zou inderdaad wel weer leuk zijn als Queen weer in de top van de top 40 zal komen, C-Lebrity is een goede plaat.

Advertenties

4 gedachtes over “Oproep aan alle Queenfans van EMI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s