Cosmos Rocks op radio


Hier even wat nieuws over de aankomende nieuwe studioalbum van Queen Cosmos Rocks die samen tot stand is gebracht met Paul Rodgers.

De release is nu officieel vastgesteld op maandag 15 september in Europa en op dinsdag 14 oktober zal de VS en Canada aan de beurt zijn.

Ook zal de UK de komende week getrakteerd worden op een singel van dit album, op maandag 4 augustus zal tussen 9.30 uur en 12.00 uur tijdens de show van Ken Bruce op BBC Radio 2 te horen zijn.
Virgin radio zal ook het een en ander doen an promotie van het album en zal de single de volgende week ook draaien , welke singel het eerst van dit album uitgebracht worden is nog niet bekend.

“Say It’s Not True” zal ook op dit album zijn en was al uitgebracht op 31 december 2007, de nieuwe singel zal na alle waarschijnlijk “C-lebrity”.

In de Mei editie van Rollingstone valt te lezen dat “C-librity” een combinatie is van “All right now” met de harmonische klanken van “Somebody To Love”.
Andere nummers die op het album komen zijn “We Believe”, “Call Me”, “Say It’s Not True” en C-Librty maar wat er nog meer op zal komen is nog niet bekend.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s