Door werken tot je 70e


Minister Donner de man die allang met pensioen moet wil dat wij door gaan werken tot onze 70e jaar, de man heeft dus duidelijk een ernstige ziekte die zijn hersenen aantasten.

Doorwerken tot je 70e om de vergrijsing aan te pakken, hoe kortzichtig ben je als ik 70 ben dan zijn we 40 jaar verder en dan is de babyboomgeneratie van na de oorlog al overleden.

De vergrijzing lost zich vanzelf op en zolang er nog steeds mensen zijn die niet aan het werk willen of kunnen omdat de oudere die recht hebben op rust na jaren van inspanning.

Zorg er eerst voor dat je de huidige generatie aan het werk kan zetten voor dat de oudere generatie moet blijven werken.

Maar meneer Donner betwist een onderzoek van meneer Bakker en meent dus dat de verhoging van de pensioenleeftijd naar 7 jaar onvoldoende is om de kosten van de vergrijzing op te vangen.

De commissie-Bakker die het kabinet adviseerde over maatregelen om het aantal werkenden met honderdduizenden te verhogen om de vergrijzing het hoofd te bieden, had eerder voorgesteld de AOW-leeftijd vanaf 2016 met een maand per jaar verhogen, tot 67 jaar in 2040.

Het kabinet houdt evenwel vast aan doorwerken tot het 65e jaar.

 

Maar Donner zijn grootvader was ook een lul die heeft er voor gezorgd dat in het wetboek werd vastgelegd dat godslastering bij wet strafbaar is?????

Hij (Minister Donner) heeft zelf niet eens een tv, hij komt echt niet van deze planeet maakt alleen maar fouten en opmerkingen die nergens op slaan.

Hij kon wel eens parkison hebben.

Een gedachte over “Door werken tot je 70e

  1. Donners voorstel heeft niets met de vergrijzing van doen, ook niets met de jaren vijftig, maar alles met disciplinering van de bevolking. Die moet levenslang en zo mogelijk fulltime in de dwangbuis van het arbeidende bestaan gehouden worden, ook al bestaat dit werk uit het aanvegen van het strand. Dat is de ideale situatie voor machtsgeile politici, aandeelhouders, managers en aanverwanten: een bevolking van angstige, makke schapen, die elkaar vertrappen op zoek naar de volgende procent loonsverhoging die af en toe in de kudde wordt gegooid. De moderne gezondheidscultus past hier perfect in. Alleen een kudde in topvorm levert een topprestatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s