iPhone 3G


iPhone in nederland

Eindelijk hij is ook in Nederland uit de iPhone 3G, ik heb al de ‘oude’ iPhone deze bevalt me enorm en over een paar maanden kan ik mijn abonnement verlengen.

Maar aangezien de iPhone exclusief bij T-Mobile te koop is wordt het een een abonnenement met nummer behoud altijd goed qua prijs van het toestel.

iPhone T-Mobile

Na verluidt zal de nieuwe iPhone maximaal $299,- gaan kosten, aangezien Apple niet de keurs van de Dollar t.o.v. de Euro aanhoudt zal de iPhone hier voor de 8Gb versie €199,- gaan kosten (in de VS $199,-) en voor de 16Gb wordt er waarschijnlijk €299,- gaan kosten (in de VS $299,-).

Hoedan ook de iPhoen 3G zal in Nederland vanaf 11 juli te koop zijn bij de T-Mobile winkels, maar KPN is volgens RTL Z ook nog in gesprek over de verkooprechten van de iPhone.

Maar de iPhone is niet alleen op het vlak van 3G anders dan de voorganger die ik ook sinds een tijd bezit, nee naast de 3G zijn er nog andere veranderingen.

iphone specsZo is de bekende metaal kleurige achterkant vervangen voor een zwarte (8 en 16 Gb modellen) en een witte achterkant (alleen de 16Gb model) de voorkant blijft hetzelfde als het óude’model.

De camera blijft een 2 megapixel camera, had wel gehoopt op een 3 of een 5 megapixel maar het is niet anders.

Ook heeft de iPhone GPS aanboord, en het schijnt dat zelfs TomTom klaar is voor de iPhone.

De Mobiel netwerk en draadloze voorzieningen:

  • UMTS/HSDPA (850, 1900, 2100 MHz)
  • GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
  • Wi-Fi (802.11b/g) (Jammer geen N)
  • Bluetooth 2.0 + EDR

Hoedan ook heeft Apple op een aantal punten geluistert naar de gebruikers en toekomstige gebruikers, een enquete in de VS werd duidelijk dat men de iPhone te duur vonden, met deze prijzen lijken ze daarop in gespeeld hebben om zo hun doelstelling van 10 miljoen iPhone aan het eind van dit jaar te halen.

Ook de rekemachine hebben ze aangepakt na vragen van de gebruikers, idem met 3G en GPS, al met al is hij klaar om de concurentie aan te gaan met b.v. Nokia, Blackberry en HTC. Een winnaar is niet te voorspellen maar de iPhone is met zijn vernieuwde opties de goede weg ingegaan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s