Eindelijk de iPhone


iphoneEindelijk heb ik hem een van het meest begeerde mobieltje de iPhone van Apple. Geintroduceert in januari 2007 tijdens de Macworld in San Fransico is nog niet officieel uit in Nederland maar wel via diverse kanalen te koop.

Mijn ervaring na een week gebruik van de iPhone is dat het een gebruiksvriendelijk toestel is. Ligt lekker in de hand maar moet ik wel zeggen dat de achterkant wel glad is maar gelukkig niet zo glimmend als de iPod en dus ook niet de beschadigingen.

Ook is het typen met het toestenbord even wennen maar als je er eenmaal aangewent bent is het wel weer heel prettig.

Kortom alleen maar positief op een paar dingen na namelijk de duur van de batterijen bij zorgvuldig gebruik doe ik er maximaal 2 dagen mee en de bleutooth ik kan namelijk (nog) niet een verbinding maken met andere telefoons of andere bleutooth apparaten.

Ik moet dus even de verschillende forums napluizen maar dat komt wel goed.

Wil je ook een iPhone kan je een opaar dingen doen namelijk…

  • Wachten tot de officiele release (waarschijnlijk ergens in juni),
  • Kijken op Marktplaats of Ebay
  • Uit de VS halen
  • Uit Engeland halen
  • Of kijken op www.iphonekopen.nl

Wil je er een kopen via Marktplaats of Ebay, kijk heel goed uit en probeer het liefst iemand uit buurt te vinden zodat je de iPhone kan ophalen.

Uit de VS halen is opzich een goedkope oplossing mits je iemand kent die in de VS woont of er na toegaat, ga je er zelf na toe zal je een iPhone maar rond de €300,- gaan kosten incl. invoerrechten. Je hebt verschillende sites o.a. www.myus.com die dit soort dingen voor jouw kan doen.

Je kan ook naar Londen gaan, stap een Applestore binnen vraag aan de verkoopster na de iPhone trek je creditcard of pinpas door het apparaat en je hebt je iPhone. Thuis aangekomen even aan een programma als ZiPhone, iBricker of iLiberty+ hangen en cracken die hab.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s