Problemen met de MacBook Air


macbook airNee rustig er zijn geen echte problemen althans niet voor de MacBook Air.  Nee er zijn problemen met de gebruikers van de MacBook Air.

Eerst heb je Michael Nygard die door de MacBook Air zijn vlucht gemist had, het gebeurde toen hij door de beveiliging heen wilde om zijn vlucht te haln. De band van de röntgenmachine werd stopgezet toen zijn MacBook Air op het scherm verscheen. De MacBook Air is zo dun dat de beveiligingspersoneel niet konden geloven dat dit een computer was en Michael Nygard werd apart genomen.

De reden was omdat er geen hardeschijf en geen poorten in/aan de MacBook Air zit was er enige consternatie ontstaan. Pas nadat een jonge beambte zijn collega’s met enige moeite kon overtuigen dat het een echte notebook is kon hij zijn weg vervolgen. Er zit in zijn notebook geen harde schijf in maar een SSD (Solid State Drive) een soort flashdrive zoals de USB sticks.

Het heeft wel mogen baten Michael Nygard had ondertussen zijn vlucht gemist en terwijl hij wegliep om een nieuwe vlucht te boeken hoorde hij één van beveiligingsmensen nog zeggen: ‘Het is een MacBook Air.’
Maar hij is niet de enige die problemen heeft met zijn MacBook Air, een mederwerker van Newsweek, Steve Levy, heeft de twijvelachtige eer om als eerste zijn MacBook Air bij het oud papierbak te hebben gegooid. Maar of hij de waarheid verteld is allerminst onzeker.

Hij zelf houdt er nogal wat theorieën op na, maar dat het bij de papierbak gekomen kan gebeuren ook omdat zijn oplader nog in het stopcontact zit en op de bank ligt waar hij altijd zijn krantje leest. Het is dus mogelijk dat hij zijn krant samen met de MacBook Air in de papierbak heeft gegooid.

Het leuke is dat de MacBook Air een reviewexemplaar is, deze moet eigenlijk weer terug naar Apple. Maar het lijkt onwaarschijnlijk dat Levy dit verzint om de laptop niet terug te hoeven sturen, omdat zijn werkgever, Newsweek, nu voor de kosten op draait.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s