Nevland 3e Groningen speler die dit jaar vertrekt???


Voor de derde keer dit seizoen verliest FC Groningen mogelijk weer een speler, was het begin dit seizoen Suarez die met veel geouwehoer (met dank aan v Geel van Ajax) naar Ajax ging en nog geen week geleden Silva is het nu Nevland die weg kan, mag en wil.

Het boegbeeld en publiekslieveling Nevland staat in de picture bij Fulham uit Londen, deze club is een degradatie kandidaat in de Engelse Premier League en is haastig opzoek naar spelers die het tij kan keren.

FC Groningen bereidt om mee te werken aan de overgang, ook de supporters gunnen hem dit dus lijkt voor nu niks aan de hand. Maar zoals iedere onderhandelingen gat het ook om geld en ook dit keer.

Het eerste bod van Fulham was maar €800.000,- dit terwijl Silva een veel mindere speler naar Ajax verhuisde voor €3,5 miljoen.

Maar zoals ik al zei FC Groningen wil mee werken aan een overgang en daarmee de droom voor Nevland in leven te houden om weer in de Premier League te spelen maar moet het bod wel radikaal om hoog.

Gisteren is er weer een gesprek geweest tussen FC Groningen en Fulham natuurlijk weer over de prijs en is nu verhoogd naar €1,5 miljoen, ook nu is dit bod afgewezen en terecht.

Nevland is veel meer waard dan die €1,5 miljoen een miljoen of 4 er bij is acceptabel.

Fulham heeft nog een week (31 december op 24:00 uur sluit de transfer markt) om met Groningen er uit te komen, maar denk wel dat ditgebeurt en iedere Groningen supporter gunt hem dit wel.

Wordt vervolgd………

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s