Top 2000


Ja ja nadat ik al eerder gemeld had dat de “Top 1000 allertijden” bij Veronica weer in volle gang is kan je nu ook voor de Top 2000 je stem laten gelden.
Want op maandag 12 november (maandag a.s. dus) is het weer zover en gaat ook de Top 2000 stembus open.

Uiteraard zullen er weer programma’s er om heen gemaakt worden, zo was de Top 2000 A Go Go vorig jaar een succes en keek er geregeld na.
Ook zal op de dag dat de stembus geopend worden een speciale aftrapdag gehouden worden op Radio 2, op deze dag zullen bekende Nederlanders hun “Tip voor de Top 2000” geven en luisteraars kunnen dit via de telefoon hun keuze toelichten.

De Stemperiode duurt tot en met vrijdag 30 november. Stemmen kan via de speciale Top2000-stemsite van Radio 2

Dit jaar zijn Matthijs van Nieuwkerk en ‘popprofessor’ Leo Blokhuis ook weer van de partij. Op zondagavond 11 november krijgt u van de heren alvast een voorproefje met een bijzondere popquiz. Bekijk deze quiz van 19.00 tot 19.50 uur bij de NPS op Nederland 3.

Kandidaten die aanschuiven in het Top 2000 à gogo café zijn o.a. Xander de Buisonjé, Loes Luca, Paul de Munnik, Guus Meeuwis, Ilse de Lange, en Gé Reinders. Aan de hand van hun favoriete platen duiken zij in de meest succesvolle hitlijst aller tijden van Radio 2.

Je kunt een uitzending bijwonen, wil je dit hou dan de site van Radio 2 in de gaten voor meer informatie over de kaartverkoop.

Advertenties

4 gedachtes over “Top 2000

 1. Ach ja er zijn zielige mensen die muziek niet op hun waarde kan schatten.
  Dat je een ludieke acties voert om Bohemian Rhapsody van 1 af te krijgenis leuk.
  Maar ieder jaar????

  Iedere Queenforum en site doet denk ik wel een oproep wereldwijd om te stemmen.

 2. Je hebt gelijk Michel, Ik bedoelde ’t toentertijd inderdaad ludiek, maar ook om de hypocrietie van Spits aan te tonen, HIJ maakte de opmerking, maar trok ‘m schielijk terug toen er al te veel commentaar op kwam. Dat ‘Avond’ uitgerekend dat jaar op 1 kwam te staan, was voor mij een leuke bijkomstigheid, maar voorop gesteld: ik heb heus niet de illusie dat dat door mijn weblogje kwam…Dat zou teveel eer zijn.Ben er daarna ook acuut mee gestopt,leuk was leuk en moet zo blijven. (Jij was trouwens zo’n beetje de enige die ’t ludieke ervan inzag, samen met Peter)
  Enfin, de B.R. staat weer op 1 en dat is niet meer dan terecht of in ieder geval normaal!
  Groetzzz.

 3. Dat jij het toendertijd als een ludieke grap bedoelde weet ik wel en ik kon ook wel om jouw grap lachen, maar dat was ook toen nog leuk.
  Maar nu doet iedereen dat en dat hangt mij een beetje de strot uit.

  Het is jammer dat het nu zo overtrokken wordt een keer is heel leuk, 2e keer is ook nog wel leuk maar nu doet iedereen het jammer genoeg.

  Hoedan ook geen aanval op jouw, vond het toen een leuke grap en blijf het leuk vinden de grap van toen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s