iPhone in Nederland via KPN???


iPhoneIn een interview bij RTLZ met Ad Scheepbouwer de grote baas van KPN is het bedrijf in gesprek met Apple om de gadget van het jaar de iPhone exclusief aan het KPN netwerk te binden.

Ad Scheepsbouwer de topman van KPN, is erg enthousiast over de nieuwe gadget van Apple, en verklaarde zelf al in het bezit te zijn van de iPhone in een interview met rtlz. Hij schat de kansen groot in dat KPN de partner wordt van Apple. Dit gezien het feit dat Apple tot nu toe altijd voor de grootste telecomaanbieder heeft gekozen in het betreffende land.

 

Maar zegt Scheepbouwer dat KPN niet de enige is die met Apple ingesprek is, uiteraard zijn de andere (Vodafone, T-Mobile) ook in gesprek om de iPhone uit te mogen brengen in Nederland.

kpnIk meldt Orange niet aangezien Orange Nederland overgenomen wordt door T-Mobile, en Telfort is ook niet een provider om te noemen aangezien die een dochter onderneming is van KPN net als Hi.

De iPhone zal in 2008 Nederland aandoen, op 9 november zal de Europese primeur zijn in de UK.

Advertenties

2 gedachtes over “iPhone in Nederland via KPN???

 1. Het Net Etten-Leur, 16-08-2008
  Postbus 2728
  3800 GG Amersfoort

  Ter attentie van : Hr. Coen Cluistra
  ( Commercial Manager )

  Onderwerp: Opheffing Abonnement Surfen en Bellen
  Uw kenmerk 12779857 / BBO1PB-3-5-00
  Uw brief d.d.: 29-07-2008 ( incl. mijn handgeschreven commentaar ) **
  Mijn brief d.d. : 31-07-2008 **
  Mijn brief d.d. : 04-08-2008 **
  Telefoongids 2008, Breda = Etten-Leur = Oosterhout, blad 526 & 502 **

  Mijnheer Cluistra,

  Het valt ondergetekende tegen dat U geen enkele reactie geeft, de reden weten mijn vrouw en ik niet, maar er zal ongetwijfeld een reden zijn.
  De actuele situatie is nu dat we gelukkig nog de computer kunnen gebruiken maar ons telefoon nummer : 076 – 5013681 is nu een dode lijn geworden en dat is nu reeds zo’n week of vier,ter uwer informatie : belt u eens dit nummer dan krijgt U een zekere mevrouw Damen, die had vroeger telefoon nummer 076 – 5016381 en mevrouw Damen heeft inderdaad zo’n vier weken geleden haar abonnement Surfen en Bellen opgezegd . Nogmaals voor Uw informatie mijn vrouw noch ondergetekende hebben nooit hun abonnement m.b.t. Surfen en Bellen bij Het Net opgezegd en willen dit abonnement ook helemaal niet opzeggen.
  De fout ligt dus duidelijk bij Uw firma, U heeft nooit aan ons een bevestiging gevraagd met betrekking tot opzegging. Wij hebben niets maar dan ook niets te maken met het gene wat er met de opzegging bij Mevr. Damen gedaan is. Wij hebben ons al blauw gebeld met een mobile tel. naar de “ Help Desk “ etc. etc.. De Primafoon winkel hier in Etten-Leur heeft ook nog eens alles doorgegeven maar tot op heden nul komma nul resultaat en uiteraard doet onze tel. het nog steeds niet. In mijn ogen natuurlijk een belachelijke zaak die nota bene door Uw firma veroorzaakt is en waar wij niets mee van doen hebben gehad maar nu wel met de narigheid zitten. Misschien dat U er eens iets aan kan doen en met Uw vuist op tafel kan slaan, het probleem moet toch duidelijk zijn. Gaarne per omgaande bericht.
  Hartelijk dank voor Uw medewerking.

  P.J. Sonke

  ………….

  Veldweg 4, 4874 MN, Etten-Leur

 2. Mijne Heren

  Natuurlijk hebben jullie al veel rare situaties gehad maar deze vast nog niet.
  Op vrijdag 22 aug. was ik buiten de stad en wilde mijn man thuis even bellen,tot mijn verbazing kreeg ik een zekere Mevr. Damen aan de telefoon.
  Zij begon mij meteen te vertellen dat ze al een paar dagen telefoontjes ontving die voor ons bestemd waren.
  Deze Mevr. Damen had surfen en bellen opgezegd omdat haar dochter uit huis ging, maar zij wilde wel haar eigen telefoonnummer behouden.

  Tijdens die transactie heeft iemand van de KPN twee getallen in haar telefoonnummer omgedraaid met het gevolg dat zij nu ons telefoonnummer heeft, wij kunnen sinds die tijd niet meer bellen en ook niet meer gebeld worden, trouwens Mevr. Damen kan ook niet bellen,
  iedereen die ons nummer belt krijgt nu, jawel, Mevr. Damen ( ra ra hoe kan dat. ).

  Na veel bellen en schrijven kregen we ook plotseling een brief van Het Net met vriendelijke groet van de heer C. Cluistra dat we ons Surfen en Bellen-abonnement hadden opgezegd en we afgesloten zouden worden. Het moet al niet gekker worden.

  Niemand wil daar iets snappen, we verbellen kapitalen mobiel, terwijl we nergens iets mee te maken hebben, en ze sturen je van het kastje naar de muur door hun gemaakte fout.

  Het is zo simpel in het Telefoonboek van Etten-leur 2008 staat namelijk :

  4874 MN . P Sonke Veldweg 4 tel. 076 5013681.

  4877 AD. J.Damen Engelhof 8 tel. 076 5016381

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s