Wat zal jij doen


Wat zal jij doen, er is iemand die nogal agressief en heel dreigendop je opa, oma en je moeder afkomt staat een centimeter of 5 voor hunmet een gebalde vuist en bedriegingen uit.

De man in kwestie is een oom van mij, de zoon van mijn opa en oma endus ook de broer van mijn moeder. Deze man is boos samen met een andereoom maar die doet in dit verhaal niks, en waarom zijn ze boos????niemand weet het maar het is een geld kwestie.

Maar goed de man staat voor je opa wordt door mijn oma tussengesprongen en hetzelfde herhaalt zich hier springt mijn moeder tussenen haalt hij uit maar mist gelukkig.

Dus de vraag wat zal jij doen als je er bij bent????

Denk er bij dat er al een vete is tussen de beide zussen aan de eneklant gesteund door de heel familie en de beide broers aan de anderekant die al zeker 20 jaar duurt en alleen maar om geld gaat wat debeide heren regelmatig afhandig gemaakt hebben aan 2 mensen die ook nogeen bang zijn voor hun zonen.

Juist je verdedigd hun tegen een zeer agressief persoon, maar hetgevolg is dat er nu een dagvaarding ligt tegen mij omdat ik hem zwarelichamelijk letsel heb aangebracht.

Nu wordt een slachtoffer een dader en de dader een slachtoffer de omgekeerde wereld dus.

Wat is er gebeurd zal je denken, ik zal het zo helder uitleggen……

Mijn opa en oma de ouders van mijn moeder hebben 4 kinderen 2 zonen en 2 dochters, beide zijn ze op leeftijd en door een ziekte van mijn opa (parkison) en een val van mijn oma hebben ze na een aantal maanden op een verpleegafdeling van een bejaardentehuis te gelegen.Uiteindelijk kregen ze een eigen woning in dit tehuis en op in februari 2007 was het eindelijk zo ver ze konden hun nieuwe huisje betreden, enaan het de reactie te zien konden ze hun geluk niet op.

Op 14 februari barst dan eindelijk de bom, mijn nichtje, de dochtervan de persoon in kwestie, krijgt het 2 persoonsbed die mijn opa en omi.v.m. de lage instap niet meer kunnen gebruiken. De man ik kwesteikomt hier achter en eist dat hij als oudste het meeste recht heeft enopgehitst door de andere oom en drank gaat hij verhaal halen bij mijnopa en oma.

Mijn moeder hoort dit en gaat er naar toe, tegelijker tijd belt mijnmoeder mij, mijn vader, haar oom (de broer van mijn oma), haar tante(de zus van mijn oma) en haar zus op om zo snel mogelijk te komen. Ookmeld mijn moeder het een en ander bij de mensen van tehuis, enwaarschud dat de man in kwestie behoorlijk agressief is.

Rond 18.30 komen de beide broers aan bij het tehuis, de oom van mijnmoeder was er ook al en die wilde ze opvangen beneden in de centralehal waar ik ook bij was, gewoon om even te praten. De man in kwestiewas dus behoorlijk agressief en liep meteen door richting de liften, deandere broer bleeft rustig achter in de centrale hal.

In de lift krijg ik enkele doodsbedreigingen naar mijn hoofdgeslingert en toenmijn vriendin belde werd hij helemaal gek en wildezelf mijn mobiel afpakken en op de grond gooien.

Dit is natuurlijk niet gelukt en zei tegen hem: “Je mag dreigen zoveel je wil maar je blijft van mij en mijn spullen af”. De toon wasgezet.

Uiteindelijk kwam hij de kamer binnen stuiven en liep direct met eengebalde vuist naar mijn opa, deze zat op een stoel en kreeg het verbaalnogal te verduren en zakte langzaam in en we dachten die sterft daarterplekke, een andere stoel die in de weg stond is aan de kant gegooidwaarbij hun koelkast (eigendom tehuis) flink is beschadigd. Toen sprongmijn oma er tussen ook toen ging het verbaal met gebaalde vuist weerverder waarop mijn moeder er tussen sprong. Hier werd hij nogagressiever van en hield naar haar uit maar miste gelukkig waarop ik insprong hem op de grond duwde en er een kleine worsteling ontstond dieik won en heb hem op zijn buik kunnen krijgen, heb hem op de grond inbedwang gehouden door mijn knie in zijn rug te leggen en zijn hoofdnaar de grond gedrukt.

Inmiddels zijn de mensen van het tehuis gealarmeerd en via hun depolitie, ook is mijn oma panisch weggelopen, mijn moeder richting mijnvader en haar oom die nog buiten was. Haar oom rende als een gek naarde kamer en zag de man in kwestieop de grond liggen met mij er bij diehem in bedwang hield met naast mij een medewerker van het tehuis.

Hij zegt laat hem maar gaan, heb ik toen gedaan hij stond op enrende als een gek richting de liften waar mijn moeder, vader en de oomvan mijn moeder ook waren schopt mijn moeder zo hard onderuit dat zijeen aantal zware kneuzingen heeft opgelopen.

Dit alles gebeurde in nog geen 15 minuten, en even later arriveerde de politie.

De politie heeft een gesprek gehad met de beide broers, dehoofdverpleger van het tehuis en de oom van mijn moeder. Hier zijnuitingen gedaan naar mijn opa en oma die de oom van mijn moeder nieteens meer durfde te vertellen zo is hij hiervan geschrokken.

De beide heren liepen toen weer na een 15 minuten naar de bushalte, de agente hadden nog even een gesprek met de andere 2.

Er is overigings niemand van de politie bij ons en mijn opa en omageweest, ook niet toen we daar om vroegen om ook ons kant van hetverhaal te doen.

Rond een uur of 9 schat ik zijn de beide broers door de politie watachteraf blijkt naar het ziekhuis gebracht, de man in kwestei zal ietsgebroken hebben.

Eerst zijn het 5 gebroken ribben toen 5 gebroken ribben en eenklaplong en weer later 1 gebroken 4 gekneusd en een klaplong en nu inde dagvaardiging waarschijnlijk 5 gebroken ribben en een klaplong.

Pas na 2 maanden werd mijn moeder gebeld, er was aangifte gedaantegen mijn door de man in kwestie. Het ging om zware mishandeling enmen wilde mij die avind al van mijn bed lichten waarom is dit nietgedaan is mij nog steeds onduidelijk. Maar ik denk dat de aangiftegewoon vergeten is, en wat hij allemaal heeft gezegd tegen hem is gaanspelen.

Ik heb dus pas na 2 maanden mijn verhaal gedaan, en kreeg te horendat ik in hechtenis gesteld moest worden. Ik heb toen 4 uur vastgezeten, mijn verhaal gedaan en mocht toen weer naar huis.

Er werd ook nog uitdrukkelijk gevraagd aan mijn moeder om aangiftete doen van de mishandeling van mijn oom aan het andres van mijnmoeder, dit moest ze doen en werd ook een daderprofiel opgesteld vanmijn oom wat ik nog steeds raar vind aangezien ik volgens dedagvaarding de dader ben.

Maar goed het duurt nu al 7 maand en ben er nog niet vanaf en ben ook nog eens een dagvaarding rijker waardoor ik een een advocaat moet inschakelen wat natuurlijk niet gedekt is door je rechtsbijstand en zit weer in de stress.

Al met al moet ik eerst afwachten tot dat er gewonden vallen voordat ik in mag grijpen het is toch te zot.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s