Albers exit


Wat een mooie dag gisteren, het kakkertje Christijan (ik ben de beste Nederlandse coureur) Albers is ontslagen bij Spyker.

Eindelijk zijn mijn gebeden aangehoord, en eigenlijk is zijn ontslag ook niet zo vreemd. Al een tijd is zijn teamgenoot en 2e rijder Suttil de snellere en door de onkunde van Albers zag je ook geen spogressie in de tijden van Albers en Suttil waardoor ook hij slecht uit de bus kwam.

Maar na het dieptepunt tijdens de pitstop in de GP van Frankrijk wist ik het zeker Albers is nog voor het einde van het seizoen exit bij Spyker.

De afgelopen GP op Silverstone in Engeland was zijn (voorlopig) laatste race in de Formule 1.

De race in Silverstone werd trouwens gewonnen door Raikonnen die nu zijn 3e wedstrijd gewonnen heeft en zich beter lijkt te voelen in de Ferrari en door de winst boven zijn teamgenoot Massa stand in de tussenstand op de 3e plek achter Alonso op plek 2 en rookie Hamilton die de lijst aanvoerd.

De volgende race is op 22 juli op de Nürburgring in Duitland waar de GP van Duitsland wordt verreden. En wie de opvolger van Albers zal worden is op dit moment nog niet bekend maar zoals het nu lijkt kan dit wel eens Klein worden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s