Leuk race weekend deel 2


Het was inderdaad een leuk raceweekend eerst de TT in Assen waar Rossie om magistrale wijze won in de koningklasse de Moto GP.

En ndag later won Raikonnen zijn 2e race in de Formule 1 op het circuit van Mangy-Cours in Frankrijk. En Albers ach het wordt tijd dat hij de eer aan zich zelf houd en zijn racehandschoenen in de ring gooit en nooit meer in een formule 1 bolide zal vertonen.

Hij is een schande om als vertegenwoordige van Nederland in de autosport te zijn, wat een wanprestatie leverde hij zie het filmpje maar eens.

Zij hij ooit eens dat hij de beste Nederlandse coureur is??? en zelfs beter dan Verstappen???

Jochie stap uit en rij nooit weer prutser.

Maar goed gelukkig heeft Nederland wel een aantal goede coureurs zoals Robert Doornbos die in de Amerikaanse Champ Car-klasse rijdt, deze klasse komt in september naar het TT circuit in Assen.

In deze klasse is Robert Doorbos in zijn Minardi zeer succesvol van de 6 races eindigde hij 5 keer op podium en de laatste race op het circuit van het Canadese Mont-Tremblant won hij zijn eerste race.

Hij hield zijn hoofd koel in een race vol incidenten en neutralisaties, ook regerend wereldkampioen Sebastien Bourdais kon hem niet van de zege afhouden.

Door de zege van Doornbos gaan hij en Bourdais nu samen aan de leiding in het klassement.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s