Live in Motreal DVD, CD en LP


Queen Rock MontrealDit jaar komt de officiele DVD uit van het concert in Montreal uit 1981, ik had hier al eerder over gehad. En zoals gewoonlijk zal het een 2 DVD worden met op de 2e DVD een aantal bonusmaterialen.
Het is/was niet bekend wat die bonusmaterialen zijn en hoop nog steeds op beelden van Knebworthpark (09-08-1986) aangezien deze niet compleet is wil men deze niet uitbrengen.
Nu laat Brian weten op zijn website dat het optreden van Queen in Saturday Night Live als bonus op de DVD kan komen.
Ook zal er naast een DVD en een CD ook wel weer een 3 LP uitgebracht worden net als bij de vorige van Queen (Milton keynes en Q+PR tour 2005).

Maar Brian had nog meer het geluid en beeld moet geweldig worden en ik neem aan dat het weer DTS en Stereo wordt en geen Dolby Digital. Ik hoop wel dat het echt 5.1 wordt en niet zoals de laatste 2 DVD 4.1 waarbij de middenspeaker weg gelaten is voor een ruimtelijk geluid.

De heren hebben het een en ander al beluisterd in HiDef surround geluid, ook het beeld wat toen gefilmed is in full ‘double-anamorphic’ 35m film dus de beelden zullen weer goed zijn maar het geluid en beeld van de uit 2001 versie vondt ik ook al goed.

De DVD zal zo compleet worden als mogelijk is aangezien de beelden van Flash en The Hero weggegooid zijn of gewoon verloren door de vorige eigenaar zullen die er jammer genoeg niet op de DVD komen maar wel op de CD en LP.

Wanneer de DVD, CD en LP uitgebracht zal worden is nog niet zeker maar gezien de releases van de vorige officiele releases kan dit wel eens rond oktober worden.

Nu nog wachten op een release uit de jaren 70 en GVH III.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s