Aloso wint de GP van Monaco


Monaco 2007Fernando Alonso heeft zondag op overtuigende wijze de Grote Prijs van Monaco gewonnen. De wereldkampioen bleef met zijn McLaren-Mercedes in de vijfde WK-race van de Formule 1 teamgenoot Lewis Hamilton voor. Felipe Massa bezette met de Ferrari de derde plaats.

Het was voor Alonso de 2e overwinning van dit seizoen en met deze winst komt hij weer in de race en ook weer aan kop van het wereldkampioenschap. Nu staan zowel Aloso en Hamilton op de 1e plaats met 38 punten.

Voor Alonso was het zijn tweede zege van het seizoen. De winst bracht hem terug aan kop in de strijd om de wereldtitel. Net als Hamilton heeft Alonso 38 punten.

Vooral Hamilton krijg ik veel sympatie voor, een debutant die zo sterk rijdt heb je de laatste jaren iet meer gezien. Ik voorzie ook een gouden tekomt voor hem en zal zeker de toekomstige wereldkampioen worden.

En dan Spyker ik hoop toch echt dat zij met de nieuwe auto echt potten kunnen breken, vooral het kakkertje Albers maakt er een potje van en begrijp ook niet dat er mensen zijn die vinden dat hij beter is dan Verstappen. Ook hij denk beter te zijn dan Verstappen maar heeft inde formule 1 nog niks gepresteerd.

Hij heeft zelf grote moeite om zijn teamgenoot Adrian Sutil bij te houden, oke Sutil is ook geen slecht coureur maar toch als je zo’n grote bek hebt als Albers mag je toch wel verwachten dat je sneller bent dan maar dat is hij nog geen enkele keer geweest.

Het wordt tijd dat Spyker Albers een schop geeft en een echte coureur in zijn auto zet naast Sutil waarvan het gerucht gaat dat hij naar Toyota gaat.

En als de berichten over het testzitje van Verstappen bij Spyker rond zijn hoop ik toch echt dat de nieuwe bolide van Mike Gascoyne i.c.m. met het testwerk van Verstappen de Spykers eindelijk hun weg naar boven vinden en punten pakken.

Volgende Grand Prix is de GP van Canada in Montreal op 10 juli.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s