Nokia Aeon


Nokia AeonEr waren geruchten veel speculaties en tijdens een conferentie van Apple werd dan eindelijk de iPhone aan de wereld getoond, nu denk je natuurlijk dat Apple de eerste was met een toetsenbordloze mobieletelefoon maar nee die illusie benje dus armer.

Nokia had al eerder hetzelfde idee waarmee ze Apple van de kaart had kunnen vegen met de Nokia Aeon die in oktober 2006 voor het eerst wereldkundig gemaakt werd.

Nokia Aeon

Momenteel is dit stukje techniek nog steeds in een fase van vergaderen waarbij er af gevraagd wordt of de consument wel klaar is voor deze ultra platte maar zeer spectaculaire telefoon. De telefoon bestaat helaas alleen maar als concept en daarom is er geen verdere informatie bekend.

De Nokia Aeon heeft hetzelfde design als de Synaptics Onyx en het scherm heeft een ongebruikelijk mat uiterlijk. Het is wel te hopen dat de microfoon en speaker aan de achterkant heeft gemaakt, want anders ben je voortdurend bezig met het wegpoetsen van vette vingers en oorafdrukken. Een ander aandachtspuntje is dat het toestel er eigenlijk wel wat kwetsbaar uitziet voor dagelijks gebruik. Misschien dat Nokia daarom de gok niet aandurft?

Bron: iPhoneclub

Advertenties

2 gedachtes over “Nokia Aeon

  1. Ik vindt het zelf een toffe model hoor. Als het telefoon te verkrijgen is koop ik hem gelijk 😛 . Tenzij het te wening functie’s gaat hebben. Maar kwa uiterlijk ontbreekt er niks aan. Ik hoop echt dat die komt 🙂 !!!

  2. Pingback: 2010 in review « Vrienden blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s