We will rock you 5 jaar


we will rock you the musicalGisteravond (14 mei 2007) was het 5 jaar geleden dat in het Dominon Theatre in Londen’s West End de deuren opende van de Queen musical “We Will Rock You” wat weer een record is na het verpletteren van het record van het langst lopende en meest succesvolle musical in Londen is het nu het 5 jarig bestaan.

De show liep zoals elke show, totdat Al Murray de show “verstoorde” door met een Harley op de buhne te komen en playbackte een stukje mee.

En daarna was alles weer zoals het altijd loopt met de musical tot “Bohemian Rhapsody:.dominon theatreTijdens “Bohemian Rhapsody” betraden Brian May en Roger Taylor de Buhne om Freddie Mecury meester stuk meer glans te geven, en speelde mee op dit nummer tot groot genoegen van de aanwezige toeschouwers.

Na de “Boh rap” werd Brian, Roger en Ben Elton in het sonnetje gezet en kregen een aandenken van de manager van het theater om de viering van het 5 jarig bestaan van “We Will Rock You” te onderstrepen.

Uiteindelijk werd de musical afgesloten met “The Show Must Go On” met Queen en de gehele “We Will Rock You” Cats.

Al 5 jaar en ik als grote Queenfan ben er nog nooit naar toe geweest, maar goed dat maak ik dit jaar goed, en hopelijk blijven ze dit nog 5 jaar mee door gaan.

Meer over deze musical zie de officiele site

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s