Appe winkel in Groningen verhuist


Apple ResellerApple Centre Bossina is er vanaf 12 mei niet meer, dan opent de nieuwe Apple Premium Reseller MacMe zijn deuren niet ver naast het oude pand (Westerkade 24) aan de Westerkade 7

Aanstaande zaterdag 12 mei wordt deze nieuwe onderkomen van MacMe geopent met een aantal spectaculaire acties en aanbiedingen. De nieuwe winkel is door de verandering van Apple Centre naar Apple Premium Reseller flink onder handen genomen waarbij een verhuizing noodzakelijk was. In de nieuwe vergrote winkel bevind zich naast de winkel ook een theater waar cursussen en presentaties gegeven gaan worden, en de technische dienst is gelijk ook maar geupgrade mer de nieuwste technische snufjes. De winkel is niet alleen voor de zakelijke markt bedoeld ook de thuisgebruiker kan hier terecht op het gebied van de allernieuwste Apple producten van de iPod, iMac, Macbooks, Mac pro naar talloze accessoires en software. Dit allemaal in de bekende Apple-stijl ingerichte winkel waar je het zelf allemaal kunt uitproberen.

MacMe is een Apple Authorised Service Provider, waardoor reparaties altijd binnenshuis worden uitgevoerd. Mede door de jarenlange ervaring geeft MacMe het perfecte persoonlijke advies en kunnen zowel bedrijven als particulieren bij MacMe terecht voor installatie en ondersteuning.

Ook scholen zijn bij MacMe aan het juiste adres, omdat MacMe tevens als Apple Solution Expert op educatief gebied is.
MacMe Groningen is ontstaan uit Apple Centre Bossina dat op haar beurt weer is ontstaan uit Bossina Graphic Shop. Bossina Graphic Shop was onderdeel van de firma Bossina die op 12 mei 1903 is opgericht. De opening valt dus op de 104de verjaardag van het bedrijf. Naast de winkel aan de Westerkade in Groningen is er ook een MacMe filiaal in Leeuwarden.

Meer informatie is te vinden op site van MacMe

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s