Full Throttle 07 op vliegbasis Volkel


GPUpdate.net wist al eerder exclusief te melden dat er komende vrijdag het unieke Full Throttle 07-evenement plaats vindt. Op die dag zal het formule 1 team van Spyker F1 op de Brabantse vliegbasis Volkel een demonstratie geven.

Op de Brabantse vliegbasis zullen Spyker F1-coureur Christijan Albers en F-16 piloot Ralph Aarts aan een kleine groep genodigden laten zien wat de overeenkomsten zijn tussen een F1-auto en een F-16.

Voor de bijeenkomst op vliegbasis Volkel wordt een geselecteerd publiek uitgenodigd. Daarbij gaat het om een deel van de Nederlandse betrokkenen bij Spyker F1, belangstellenden voor een baan bij de luchtmacht, vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen en andere genodigden. Daarnaast ontvangen de winnaars van de prijsvraag op GPUpdate.net een uitnodiging voor deze exclusieve gebeurtenis op de Nederlandse basis.

De vliegbasis is alleen toegankelijk met een speciale toegangskaart. De activiteiten vinden plaats op het midden van de vliegbasis en zijn niet vanaf de openbare weg zichtbaar. Het heeft dus geen zin om naar Volkel af te reizen, maar GPUpdate.net zal je gedurende de dag op de hoogte houden met nieuws, video’s en foto’s.

Bron: GPUpdate

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s