eindelijk vakantie


Eindelijk is het zover, vanmiddag om half 5 begint mijn vakantie. Oke het is maar een week maar toch het is vakantie.

Maandag om half 8 gaan we eerst naar Autocentury in Groningen om een bus op te halen, vervolgens naar mijn ouders en dan rond 9 uur gaan we met zijn zessen (mijn ouders broer en zus) naar de Moezel in Duitsland waar we een huisje gehuurd hebben.

We verblijven dan in park ‘Mont Royal’ dit ligt 16 kilometer bij ‘Bern Kastel-Keus’ vandaan, in een huisje voor 8 personen dus ruimte genoeg.

Het park bevindt zich aan de moezel dus de omgeving is mooi, ligt ongeveer 50 kilometer van Trier vandaan (de oudste stad van Duitsland is mij vertelt) ongeveer 100 kilometer van Luxemburg en ook 50 kilometer vanaf Koblenz.

Een ritje naar zowel Trier en Luxemburg zit in de planning en we gaan op de terugweg nog langs Keulen en hopelijk is er dan een voorstelling van de Queen Musical ‘We Will Rock You’ in de middag, anders zal het sneu zijn aangezien we dan naar huis gaan.

Al met al een lekker weekje weg, hebben wij wel verdient zeker omdat de laatste vrijedag de vakantie in de zomer van 2005 was en dus tussen kesrt en nieuwjaar zoals meer mensen aan het werk waren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s