Plaat en zijn verhaal: Killer Queen


Ze bewaart haar dure Moët & Chandon in dat mooie kastje. Ze is zich bewust van haar bijzondere positie, waarin ze neerkijkt op de rest van de wereld.
Als een keizerin Marie-Antoinette die haar bevolking negeerde toen ze riepen om brood. Ze moét wel, anders had ze de Kroetsjevs en de Kennedy’s van deze wereld nooit over de vloer gekregen.
Dat waren nog eens uitnodigingen waar ze niet onder uit kon…Ze heeft het goed voor elkaar. De champagne staat klaar, kaviaar en sigaretten in overvloed. Zelf is ze het toonbeeld van etiquette, die weet hoe ze iemand moet verwennen.


Ze draagt natuurlijk alleen maar parfum uit Parijs, en haar auto’s zijn net als zij zelf: snel en soms moeilijk onder controle te houden.Maar zelf weet ze dat het eigenlijk een masker is. Dat ze telkens weer moet verhuizen, houdt ze maar op ‘het voorkomen van verwarring bij de klanten’.
Als ze met haar hooggeplaatste mannen zit te praten, klonk ze als een barones, maar eigenlijk is dat maar een toneelstukje. Om de schijn op te houden stelt ze zich op als een sterke vrouw, die alles doet wat de klant van haar wil.
Een Chinees die wil dat ze zich als een Geisha verkleedt? Ze doet ‘t, als de klant dat wil.Het gaat maar op en neer in haar bestaan. De ene keer is ze zo speels als een klein katje, de andere keer is ze weer helemaal uitgeblust en heeft ze nergens zin meer in.
Maar haar doel blijft toch altijd om je hoofd helemaal op hol te laten slaan.Want ze is als een roofdier op zoek naar haar prooi.
Ze slijmt en ze sleurt, tot ze als een staaf dynamiet ontploft, zodat ze je hoofd helemaal op hol brengt.

Ze is niet voor niets een koningin met killer-instinct…

Nummer: Killer Queen
Artiest/band: Queen
Jaar: 1974
Hoogste notering in de top 40: 3

Dit nummer vind je op ‘Greatest Hits’.Zie ook de Hitlegende
Bron: Radio Veronica

Advertenties

4 gedachtes over “Plaat en zijn verhaal: Killer Queen

 1. Ik heb ’t ook gezien…Way to go, Brian!
  Aan Brian’s gedrag valt werkelijk niks aan te merken, hij was beleefd, bleef lachen, bood verschillende keren z’n excuus aan, gaf aan dattie niet naar een filmpie wilde kijken, vertelde dat-ie ’t over de tour wilde hebben en niet over de Gallilejo Repsodie….
  Als er dan zo’n doordrammer van een presentator wél z’n zin probeert door te drijven (die ziet z’n zorgvuldig voorbereide item naar de bliksem gaan), zal Brian zeker de gebeten hond zijn!
  No way!
  Ik schreef ergens anders al dat ik wist dat-ie aardig was, maar dat-ie zó innemend was, dat wist ik dus niet!
  Brian rulezzzz!!
  Enne…De experts hebben gesproken:
  De Gallilejo Repsodie is nep! 😛
  Goed nep…Dat weer wel… 😕

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s